Bende kankaMulti açan varsa onların billurlarina bezbol sopasi ile vurayım
Multi hesap var mıydı?Çekim iptal edildi. Hesap kapandı anlamadm
Keşke yapmasaydın ödemez habibi400 çekmiştim gelmedi sinirlendim şimdi 5000 yaptım çekim vericem öyle sinir etmeyeceksin beni habibii
Neden kapandı cekim ne kadarÇekim iptal edildi. Hesap kapandı anlamadm
Yok tek hesapMulti hesap var mıydı?
370tl idiNeden kapandı cekim ne kadar
Evet 1000 tl yi bonus buy ya da küçük betten farmla 10k yapmak imkansız gibi bir şey slotta tek ihtimal kasaya göre yüksekten çevirip bonus yakalamak başka türlü mümkün değil olmuyorAma rixsiz oynadigimda hep kaybediyorum nedense 1 TL'ye 700 turda bonusa girmez mi girmiyor isde nezaman beti yukseltsem peş peşe giriyor herzaman o rikside alamıyorum en son geçen hafta aldım 30 k kazandım 500 TL yatırıp 24 TL ile spin cevirdim
Ödesin ya habibiiKeşke yapmasaydın ödemez habibi
Ben genelde farmda kasayı 40/100 arasına boluyorumEvet 1000 tl yi bonus buy ya da küçük betten farmla 10k yapmak imkansız gibi bir şey slotta tek ihtimal kasaya göre yüksekten çevirip bonus yakalamak başka türlü mümkün değil olmuyor
Arkadaşlar site büyük ihtimalle youwin uzantılı . 48 saat içinde gelir benimde 25 saat oldu . Adamlar ödemeyecek olsa o kadar saat bekletmezler . Site payfixin3 paparasına site henüz yatırım almadığı için dışardan para girişi olmuyor . 5 6 saatte bir kendileri yüklüyorlardır . Yüklediklerine gönderiip yenilerine approved veriyorlar işte neyi anlamıyorsunuz ??Kanka zaten onay vermeye basladiklarin da hepsine birden veriyolar senin cekim 36 saat, benim cekim 22 saat oldu ama aprovedler arasi oynayacagi 5-10 dakika bisey biraz sabret max 48 saat icinde odeyeceklerini dusunuyorum
Dostum dün gelenlerinde saat 21 den sonra gelmeye başladıBugün dikkatimi çekti kimsenin çekimi gelmedi
Nerde geldi ben niye görmedim 😆😆😆@Muroo1988 nun cekimi geldiyse herkese gelir rahat olun arkadaşlar