- 79
- 15
- 8
Dün çekim vermiştim onaylandı yazıyordu şimdi baktım reddetmisler 670 TL
Aynen dönüş sağlanıyor herkes kötülüyor ama herkes vbette oynuyor cubi var mı bi fikrin nedenO olay diğer siteler gibi. Değil dönüş sağlanıyor tecrübeyle sabit
Jackpot vermiş bana haberim yok bir şey vermedi nakit aradım haber bekliyom@Muroo1988 vbet sitesinde ne var kanka
NedennDün çekim vermiştim onaylandı yazıyordu şimdi baktım reddetmisler 670 TL
Her türlü karaktersizlik var zaten adamda boşver,adminlerde anlamıştı geçte olsaBoş koy burdada kesin niye banlandi adamdan para istedi adamda vermiyinve karı gibi klavyeden yazdı küfürler Banlandı o zaman bunun boy le t olduğunu bilmiyordum yalvariyodu özür diledim beni banladinllar onu banlamadilar agla lan it k
@Muroo1988 yatırım olanami kankaJackpot vermiş bana haberim yok bir şey vermedi nakit aradım haber bekliyom
Multi falanmı varDün çekim vermiştim onaylandı yazıyordu şimdi baktım reddetmisler 670 TL
Miulti var mıydı ?Site engelledi heralde login falied yazıyor gitti paralar geçmiş olsun
Herkez herşeyin farkinda ama ayak yapıyorlar kaybedinceAynen dönüş sağlanıyor herkes kötülüyor ama herkes vbette oynuyor cubi var mı bi fikrin neden
Aynen hatırlıyorum o günü o 1270 le 32k mı ne çekmiştin dimi sana şanslı geliyor burasıHerkez herşeyin farkinda ama ayak yapıyorlar kaybedince
Ben vbete üye bile değilken herkes vbet kraldır vs diyodu ben de en iyi betcoya bile bulasmicaksinz diyordum nitekim yanıldım best10 grubunu tamamen bırakmama sebep oldu vbet
İlk yatirimim olan 100 TL'ye 1270 casback eklenince dedim isde bu site benm site
Ben yatirdim cevirirken kartlar düştü jackpot mu neymiş bakalim@Muroo1988 yatırım olanami kanka
4.9 K çekim verdimBu ödemesi gelmeyenler ney yaşıyo kaç para çekim verdiniz abi 3 multi hesaptanda çekim yaptık hepsi geldi 4 için yeni üyelik yaptık bonus bitmiş
Apporoved olsun salobalo sonra 6 saatte hesabında olur4.9 K çekim verdim
Valla dün sabah 6dan beri bekliyorum. Hala inceleniyor diyor.Apporoved olsun salobalo sonra 6 saatte hesabında olur