- 12,347
- 7,908
- 113
Bugün olur rahat ol ahanda buraya yazıyorumValla dün sabah 6dan beri bekliyorum. Hala inceleniyor diyor.
Bugün olur rahat ol ahanda buraya yazıyorumValla dün sabah 6dan beri bekliyorum. Hala inceleniyor diyor.
Hiç görmediğim mihtarlari burda gördümAynen hatırlıyorum o günü o 1270 le 32k mı ne çekmiştin dimi sana şanslı geliyor burası
Ne çektin be cubi
İnşallah rol yaptırırım 2 3 kişiyeBugün olur rahat ol ahanda buraya yazıyorum
Riskli oynuyorsun kapatmazlarHiç görmediğim mihtarlari burda gördüm
Bir gün benm hesabımı kapatirlarsa cidden üzülürüm
Ne kadar ücretli kanka cekimin geldimi @Muroo1988La bu fix artık bankaya fst yapiyo ucretli
Ne çektin be salo ne zaman yüzün gülecekİnşallah rol yaptırırım 2 3 kişiye
Kanka siteye bendede girmiyor giriş kapadılar heralde3 cekimim den 1 tanesi geldi 2 tane cekimim vardı şuan siteye giremiyorum hesabı kapattılar kesin
Kardeşim saat 22.00 bekle. Dün odemesi gelenlerin ödemeleri akşam saati başladıDün ödeme yaptılar bugün kimseye ödemeyecekler umarım öderler ama ödemeyecekler
Sil ozaman hesabini takip etme ? Ne diye odeme bekleyen insanlarin umuduyla oynuyorsn kafana gore ?Dün ödeme yaptılar bugün kimseye ödemeyecekler umarım öderler ama ödemeyecekler
Ama rixsiz oynadigimda hep kaybediyorum nedense 1 TL'ye 700 turda bonusa girmez mi girmiyor isde nezaman beti yukseltsem peş peşe giriyor herzaman o rikside alamıyorum en son geçen hafta aldım 30 k kazandım 500 TL yatırıp 24 TL ile spin cevirdimRiskli oynuyorsun kapatmazlar
@Muroo1988 nun cekimi geldiyse herkese gelir rahat olun arkadaşlarNe kadar ücretli kanka cekimin geldimi @Muroo1988