- 14,395
- 4,743
- 113
Ben umudu kestim valla gelmez. Gelirse de 1k dağıtıcam
Ödemese iptal ederdi hesap kapardi site çekim 24 saat 48 saat bu süreyi asicagini düşünmüyorum ak göt kara göt belli olur yakindaBende dün sabah 6da verdim aproved bile olmadı yüksek miktarları ödemicekler bence
Dost sabırlı ol iptal etmediyse ödenir 48 saat zamanı varBen umudu kestim valla gelmez. Gelirse de 1k dağıtıcam
Vbet destekte Pelin diye Bi karı var en iyisi o, direk çözüyor.@Enişte aardım vbet yarım saattir yabanci adamı koymuslar yarım saatte anlattım anlamiyo kontrol edilip site içi mesaj gelcek mis 😆😆😆
Bulamiyom ki nerden bulcaz onuVbet destekte Pelin diye Bi karı var en iyisi o, direk çözüyor.
RezBen umudu kestim valla gelmez. Gelirse de 1k dağıtıcam
Üye oldum bonus görünmüyorMerhaba arkadaşlar youwinin yan sitesi herhalde mail atmışlar dün üye oldum 600 freebet eklendi 3 adet 200 tl freebet şeklinde çevrim vs istemedi ortalama 24 saate ödüyor youwin gibi denemek isteyen üye olsun ilk yatıramada %100 freebet var 5000 e kadar onura alacağım
Ekli dosyayı görüntüle 557254
Bitti kankaÜye oldum bonus görünmüyor
Ya reis kufur ediyo bana başka yerden burda geziyor goruyo ekran atiyo küfür ediyoYorumlarınızı seçerek yaparsanız sevinirim BEYLER.
kanka aktif promalardaki banımı kaldırırmısın hüsnününki bile kakmış bayramdır bugün hem 🫵😃Yorumlarınızı seçerek yaparsanız sevinirim BEYLER.
@hyalet22 gonder gelsin kanka 🤣🤣🤣bu arada 5 tane çekimim gelmiş geriye kaldı 10 çekim
Hahhah aynen aptal bana da oradan yapıyoduYa reis kufur ediyo bana başka yerden burda geziyor goruyo ekran atiyo küfür ediyo
O olay diğer siteler gibi. Değil dönüş sağlanıyor tecrübeyle sabit@Enişte aardım vbet yarım saattir yabanci adamı koymuslar yarım saatte anlattım anlamiyo kontrol edilip site içi mesaj gelcek mis 😆😆😆