- 14,426
- 4,744
- 113
Umudum 0 vallaKral rahat ol o para gelecek
Umudum 0 vallaKral rahat ol o para gelecek
Ben burdayım rahat olllllllll krallllllllllllUmudum 0 valla
Kanka kasayi sadece sporda mi yaptin senBenim hala umudum yok ya valla.
Gelirse de sabah gelir bu saatten sonra yollamazlar bence
Ya yok olm öldürün bu konuyu tamam beyler kimse yazmasın bence burda durduralım artık bu konuyu
Benimde 33 saat oldu kral halen incelemeYılan hikayesine döndü 41 saat sonunda arkadaşlar ben artikk yokum pes ediyorum bensiz devam edin savasiniza
Bittibeyler üye oldum otomatik mi ekleniyor? bonus bitmiş mi?
Bak şimdi şöyle anlatayım pazar günü akşam 5 gibi oynadım frebetleri 3üde yattı. Sonra sabah ezanından sonra girdim spinleri oynadım 205 TL geldi spinlerden önce 3 tl farmladım spine girdi ödedi beti 4e aldım yine spine girdi 5e aldım yine girdi 6 7 derken hepsinde spine girdi çevrim bitti 4.900 çektim işteKanka kasayi sadece sporda mi yaptin sen
Onaylandı ise gelir knkm geç gelir amaBak şimdi şöyle anlatayım pazar günü akşam 5 gibi oynadım frebetleri 3üde yattı. Sonra sabah ezanından sonra girdim spinleri oynadım 205 TL geldi spinlerden önce 3 tl farmladım spine girdi ödedi beti 4e aldım yine spine girdi 5e aldım yine girdi 6 7 derken hepsinde spine girdi çevrim bitti 4.900 çektim işte
Krall ara ara kontrol et yatmak üzeredir senin kiBak şimdi şöyle anlatayım pazar günü akşam 5 gibi oynadım frebetleri 3üde yattı. Sonra sabah ezanından sonra girdim spinleri oynadım 205 TL geldi spinlerden önce 3 tl farmladım spine girdi ödedi beti 4e aldım yine spine girdi 5e aldım yine girdi 6 7 derken hepsinde spine girdi çevrim bitti 4.900 çektim işte
Bazıları dedi de. Onaylandıktan sonra hesabı kapanan lar olmuş diyeOnaylandı ise gelir knkm geç gelir ama
Belli olmaz hesabı kapanan lar olmuş onaylandıktan sonraKrall ara ara kontrol et yatmak üzeredir senin ki
Yaw yok onlar multi hesaptirBelli olmaz hesabı kapanan lar olmuş onaylandıktan sonra
Benimde hesap kapanacak givi içime doğdu ümitlendirdiler ama bakalımBen size şunu diyeyim 7slots sitesinde de aynısı oldu. Çekimler aksadı sonunda hesabı kapatılanlar oldu. Mesele multiciler. Ne alaka kardeşim sende aç diyen olacaktır ama çekimlerin aksamasının tek nedeni budur bana göre. 10 ftn muhabbetinde de aynısı oldu güzelim promo bitti . Yalansa yalan diyin . Herkesin çekimi gelir umarım.
İnş gelir ya çekimYaw yok onlar multi hesaptir
Salo tek hesapsa muhtemelen gelir . Multi varsa sıkıntı olur dost. Kapatmadıklarına göre multi yok sende. Umarım paranı alırsın. En cok ben sevinirim gelirse 😊Benimde hesap kapanacak givi içime doğdu ümitlendirdiler ama bakalım