Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Banka Kartı Hakkında

haluklevent

Ahmo
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,441
1,055
113
Yakın Bi arkadaşım banka kartını bi saatliğine birine vermiş kiralık İstanbul’da gönderen kişi bunu icraya vermiş 88 milyar tebligat gelmiş bugün beni aradı ne yapabilirim diye başına böyle birşey gelen varmı

astole

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,555
1,032
113
Yakın Bi arkadaşım banka kartını bi saatliğine birine vermiş kiralık İstanbul’da gönderen kişi bunu icraya vermiş 88 milyar tebligat gelmiş bugün beni aradı ne yapabilirim diye başına böyle birşey gelen varmı
Gece gün atv habere çıktı bu olay çok tehlikelidir

Ekli dosyalar

astole

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,555
1,032
113
Geçmiş olsun yapcak birşey yok

astole

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,555
1,032
113
Bunlar ödeme yapmıyordur bana söz verdikleri parayı bende giriyordum paraları kimlikle çekiyordum cebime atıyordum bunlarda ogreniyordu😂😂😂😂😂

astole

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,555
1,032
113
Zaten elden veriliyor adamlara bende elden verdim bana telefon numarası çıkardılar
O banka kartları la işte yapılan işlemler belli kanka bshis sitelerinde kullanıp yapıyorlar hani biz havale çekiyor ya kendi banka katlarını kullanıp yapmıyorlar bide sahte avukatlar ceza mesajı gönderip iban veriyorlar ya o işlemler bide vergi kaçırma

Gokhandgnc35

Kırmızısı Yoktur Aşkın Ya Sarıdır Ya Lacivert 💛💙
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,293
10,921
113
Neden veriyorki kartı olayi anlamadım

ertunc88

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,586
2,601
113
aga birşey sorucam iyi güzel kratı kiralıyor işim olmaz meraktan soruyorum paparada o hatayı yaptım :D ulan kaza bela kartımız düşse böyle şeyler gelebilirmi başımıza şakamı bu