- 1,441
- 1,055
- 113
Yakın Bi arkadaşım banka kartını bi saatliğine birine vermiş kiralık İstanbul’da gönderen kişi bunu icraya vermiş 88 milyar tebligat gelmiş bugün beni aradı ne yapabilirim diye başına böyle birşey gelen varmı
Gece gün atv habere çıktı bu olay çok tehlikelidirYakın Bi arkadaşım banka kartını bi saatliğine birine vermiş kiralık İstanbul’da gönderen kişi bunu icraya vermiş 88 milyar tebligat gelmiş bugün beni aradı ne yapabilirim diye başına böyle birşey gelen varmı
Geçmiş olsun yapcak birşey yokYakın Bi arkadaşım banka kartını bi saatliğine birine vermiş kiralık İstanbul’da gönderen kişi bunu icraya vermiş 88 milyar tebligat gelmiş bugün beni aradı ne yapabilirim diye başına böyle birşey gelen varmı
Bence onu icraya veren adam da dolandırıcıGeçmiş olsun yapcak birşey yok
Bende verdim eskiden 4 sene oldu hepsini kapattım hemen bloke olmadı yüklü para gelmedi küçük para geldi hepBence onu icraya veren adam da dolandırıcı
Küçük ne kadarBende verdim eskiden 4 sene oldu hepsini kapattım hemen bloke olmadı yüklü para gelmedi küçük para geldi hep
600 1500 2500 o civarlar kankaKüçük ne kadar
Ama toplam 5 kart verdim600 1500 2500 o civarlar kanka
Ben vermedimde değmez yüz bin verseler hadi neyse ama 5 10 bin için değmez ben versem hesaba para geldimi tüyerimAma toplam 5 kart verdim
Bu arkadaş elden vermiş kartıBunlar ödeme yapmıyordur bana söz verdikleri parayı bende giriyordum paraları kimlikle çekiyordum cebime atıyordum bunlarda ogreniyordu😂😂😂😂😂
Aynen dostBen vermedimde değmez yüz bin verseler hadi neyse ama 5 10 bin için değmez ben versem hesaba para geldimi tüyerim
Zaten elden veriliyor adamlara bende elden verdim bana telefon numarası çıkardılarBu arkadaş elden vermiş kartı
O banka kartları la işte yapılan işlemler belli kanka bshis sitelerinde kullanıp yapıyorlar hani biz havale çekiyor ya kendi banka katlarını kullanıp yapmıyorlar bide sahte avukatlar ceza mesajı gönderip iban veriyorlar ya o işlemler bide vergi kaçırmaZaten elden veriliyor adamlara bende elden verdim bana telefon numarası çıkardılar
Kiraya vermiş 5 bin içinNeden veriyorki kartı olayi anlamadım
Yazdım sana@haluklevent @Gokhand1655 ikinizede özelden yazdin Dm kspali