- 4,623
- 2,066
- 113
yok normaliMegamı?
yok normaliMegamı?
Onun çapı beni dolandırmaya yeter mi dostDost bu seni mi dolandirmisti kimi dolandirmisti
Eklendimi kionwin395.com bana 7tl verdi
57777bu 3luk kan yaptı berkay 75 almasan patlamıstı bak Allah orda guldu yuzune dıyeyım 75 76 2sınden bırı cıkcak
Kimi dolandirmis peki soyleyelimde parasını alsinOnun çapı beni dolandırmaya yeter mi dost
Bilmiyom eklendimiEklendimi ki
eklendiEklendimi ki
Barem 80.5 ama bunlar atamaz o kadar son perde sıçar bunlar 16-17 falan atar bencebu 3luk kan yaptı berkay 75 almasan patlamıstı bak Allah orda guldu yuzune dıyeyım 75 76 2sınden bırı cıkcak
klasik arjantin basketbolu knk bareme aldanma cok amator oynuyor bunlarBarem 80.5 ama bunlar atamaz o kadar son perde sıçar bunlar 16-17 falan atar bence
Kimseyi dolandirmadi dost bize kıyak yapcakti senaryoda eksiklik yaşadı bi daha da foruma girmediKimi dolandirmis peki soyleyelimde parasını alsin
helal dost 10 dkdır yoksun bu senaryo mu cıktın kalemden senın sevıyendekı bı sırtlan dah ıyılerıne layık dostDep 57 60 ta bitse bari 15 atar son per
17 atarsa patlarız dost tam 75 te kalabılırBarem 80.5 ama bunlar atamaz o kadar son perde sıçar bunlar 16-17 falan atar bence
hayırlı yolculuklar enişteSon ceyrek ucar gider dep
Dumenden maçı takip ediyom dosthelal dost 10 dkdır yoksun bu senaryo mu cıktın kalemden senın sevıyendekı bı sırtlan dah ıyılerıne layık dost