- 21,391
- 13,946
- 113
Anladım dost bir daha konunuza gelmem . Yazıklar olsun size .marley geldıkten sonra barem 5 sayı dustu bılmem marleyın dıkkatını cektımı dost
Anladım dost bir daha konunuza gelmem . Yazıklar olsun size .marley geldıkten sonra barem 5 sayı dustu bılmem marleyın dıkkatını cektımı dost
berkay daha cırkın dost kaybettımı her yerden engellıyo tek kelıme etmıyo dost prenseste yok bu hava cıvaUgursuz mu diyon dost bekoda anteplinin hayatın dibine yaptığı gibi kelime yapmasın
2 sayı sıldıler25 35 atiyodu boca noldu yav patliyoz gibi
Ulan bi yazdım o da oldu2 sayı sıldıler
Banimi açsınlar param varken odeyeyim diyor dostyolda kaldım de dost helalınde 500 atar yasayan bılır dost onun basına cok geldı o sınemalar halden anlar
tiyatro donuyo gibi2 sayı sıldıler
Link atta bi kooek cevirelim dostattigim etkinligin spinlerri eklenmis dog housede gecerli min max 250
tıyatro ne kı dost cannes fılm festıvalıne aday senaryolar aktorler var sahadatiyatro donuyo gibi
Dost bu seni mi dolandirmisti kimi dolandirmistiBize takılırsan çok replik var dost mesela maho dostumuzun en sevdiği replik saat 10 da payfixler şenlenir repliği
onwin395.com bana 7tl verdiLink atta bi kooek cevirelim dost
yayin bulayim mi dostSerbest falanda kaçırıyoruz cozuttular iyice 13 attğında 4:40 vardı
Megamı?onwin395.com bana 7tl verdi
Kanser oluruz dost gerek yokyayin bulayim mi dost