- 34,552
- 19,153
- 113
Peşin dost nicki de Mahobey olmuşvadeli mi dagıtıyo pesın mı dost
Peşin dost nicki de Mahobey olmuşvadeli mi dagıtıyo pesın mı dost
Helal dost yerime sana verirdi soyleseydin selamimi sahtekar dostum kırmazdi beniDost Maho dostun başka forumda para dağıtıyor bu gece
erkanbakkal la gelır buraya yıne dost sevıyo o bırlestırme ısımlerıPeşin dost nicki de Mahobey olmuş
Söyledim ozlediler seni dedim hergun sen varsın sohbetlerde dedim cevap vermediHelal dost yerime sana verirdi soyleseydin selamimi sahtekar dostum kırmazdi beni
Erhanin öğrencisi normaldirPeşin dost nicki de Mahobey olmuş
helal dost 2 saattır burda kı adamlar boyle barem yazamadı ısının hakkını verıyosunBarem 83.5
Teşekkürler
Yaklaşımını beğenmemistir dost keşke sahtekar dostum repliği ile muhabbete girseydinSöyledim ozlediler seni dedim hergun sen varsın sohbetlerde dedim cevap vermedi
Ne güldüm beee @erhanbey22 güzel insanlar yetiştirmişErhanin öğrencisi normaldir
Sırtlan olmak herkese nasip olmaz dosthelal dost 2 saattır burda kı adamlar boyle barem yazamadı ısının hakkını verıyosun
dmden yolda kaldım acil dm yazsa cevabını alırdı dost o bu tarz sınemaları sevıyoYaklaşımını beğenmemistir dost keşke sahtekar dostum repliği ile muhabbete girseydin
Bilmiyomki repliği öğretmenler bize ogretmedi anca mahoya ogrettilerYaklaşımını beğenmemistir dost keşke sahtekar dostum repliği ile muhabbete girseydin
kafana takma fazla dost sertifikayı verıyoruz 500 tl devlette ozelde gecerlı gunluk degıl omurlukBilmiyomki repliği öğretmenler bize ogretmedi anca mahoya ogrettiler
Bize takılırsan çok replik var dost mesela maho dostumuzun en sevdiği replik saat 10 da payfixler şenlenir repliğiBilmiyomki repliği öğretmenler bize ogretmedi anca mahoya ogrettiler
Maho dostumdan borç isteyecem verirse değer hocamkafana takma fazla dost sertifikayı verıyoruz 500 tl devlette ozelde gecerlı gunluk degıl omurluk
yolda kaldım de dost helalınde 500 atar yasayan bılır dost onun basına cok geldı o sınemalar halden anlarMaho dostumdan borç isteyecem verirse değer hocam
Ugursuz mu diyon dost bekoda anteplinin hayatın dibine yaptığı gibi kelime yapmasınmarley geldıkten sonra barem 5 sayı dustu bılmem marleyın dıkkatını cektımı dost