- 7,050
- 5,618
- 113
Sen kadife donla doğmuşsun dost şanslısın gelirAhahaha diyosunn inşallah dost bakarım iyi giderse gelmeye yaklaşırsa paylaşırım )
Sen kadife donla doğmuşsun dost şanslısın gelirAhahaha diyosunn inşallah dost bakarım iyi giderse gelmeye yaklaşırsa paylaşırım )
sınema nasıl enıste 1 den 2 yapacaklar ya tam 1 farkta bıtırdıler20 attı bitti
Beko buradan temız cıkarsa iyidir 🤣🤣🤣sınema nasıl enıste 1 den 2 yapacaklar ya tam 1 farkta bıtırdıler
Kırdın dosthelal dost herkese 20 tl sana 21 tl
75i iyi yakalamıs dost alabılecegı en ıyı yerden almıs heraldecok temiz atti kalan 35 ama bu liglerde cok 14-15 per bitiyo 3.perin de boyle karsilikli gecmesi lazim
Yazdıklarımızı begen beko ıkıdır takıp edıyom begenmıyom tepkıme kasıyoruzNasıl 20 attı lan bunlar çok salak bi maç bi anca coşuyorlar sonra 3dk boş geçiyorlar bu per ilk 3 dk sayı atmadılar
Maç öncesi 81.5 tu kanka bide yasalda bile baremler 160 taydı 2dk boş geçti direk aldım75i iyi yakalamıs dost alabılecegı en ıyı yerden almıs heralde
valla mukemmel barem zaten aldiktan sonra bile hic 74e dustugunu gormedim75i iyi yakalamıs dost alabılecegı en ıyı yerden almıs heralde
baskasına oldumu skor sıneması yapıyon dost kendı senaryonu guzel cekemıyon yazıklar olsun dostNasıl 20 attı lan bunlar çok salak bi maç bi anca coşuyorlar sonra 3dk boş geçiyorlar bu per ilk 3 dk sayı atmadılar
Pardon reisYazdıklarımızı begen beko ıkıdır takıp edıyom begenmıyom tepkıme kasıyoruz
Demekki öyle fantazileri var dost karışma adamların sinemasınaNasıl 20 attı lan bunlar çok salak bi maç bi anca coşuyorlar sonra 3dk boş geçiyorlar bu per ilk 3 dk sayı atmadılar
Kanka arkadaş yazdı onla konuşuyordum bende bakamadım son 5dk yabaskasına oldumu skor sıneması yapıyon dost kendı senaryonu guzel cekemıyon yazıklar olsun dost
Anteplide görememiş gözlükler bugu yapmısvalla mukemmel barem zaten aldiktan sonra bile hic 74e dustugunu gormedim
dost kusuratla kopek mı oynuyon prenses mı onu soyleKanka arkadaş yazdı onla konuşuyordum bende bakamadım son 5dk ya
Helal dost çok slot ceviriyon jargonu kapmissin bug dalgasınıAnteplide görememiş gözlükler bugu yapmıs
Tam ben yazıyordum ulan enıstedost kusuratla kopek mı oynuyon prenses mı onu soyle
Sansar gibi dostTam ben yazıyordum ulan enıste