- 10,187
- 6,033
- 113
Ben girmem o topa dost sana söylediğim bi ödeme vardı hatırlıyon mu onun peşindeyiz ödersek ne aladost kusuratla kopek mı oynuyon prenses mı onu soyle
Ben girmem o topa dost sana söylediğim bi ödeme vardı hatırlıyon mu onun peşindeyiz ödersek ne aladost kusuratla kopek mı oynuyon prenses mı onu soyle
Helal dost senaryo güzelBen girmem o topa dost sana söylediğim bi ödeme vardı hatırlıyon mu onun peşindeyiz ödersek ne ala
durduk yere 10 kisiye salliyon butun forumu senin kavgalar besliyoAnteplide görememiş gözlükler bugu yapmıs
100 lıralık bı prenses lınkı atmazsan suraya bı daha gozukme gozumuze dostBen girmem o topa dost sana söylediğim bi ödeme vardı hatırlıyon mu onun peşindeyiz ödersek ne ala
o umut kayserıoglu dost ben degılımdurduk yere 10 kisiye salliyon butun forumu senin kavgalar besliyo
Tam bi batakcasin dost100 lıralık bı prenses lınkı atmazsan suraya bı daha gozukme gozumuze dost
Dost ara sıra hır gür iyidir mala bağlarız değilsedurduk yere 10 kisiye salliyon butun forumu senin kavgalar besliyo
nasi yani umutkayserili senin ikinci hesabin degil mi 🤨📿o umut kayserıoglu dost ben degılım
Tamam senin hatrın için atıcam önce kuponun gelmesi lazım ama100 lıralık bı prenses lınkı atmazsan suraya bı daha gozukme gozumuze dost
Şaşırma dostnasi yani umutkayserili senin ikinci hesabin degil mi 🤨📿
boz kuponu al prensesı yıne oynarsın dost mac kacmıyo prensesın saatı gecıyo hoca Allahu ekber dedımı prenseste ne dın ne ıman kalıyo dostTamam senin hatrın için atıcam önce kuponun gelmesi lazım ama
Helal Beko bu sırtlan bi sirtlanin kalbini kırmaz dostTamam senin hatrın için atıcam önce kuponun gelmesi lazım ama
umut dostumuzu 5 gun hava degısımıne gondermısler dost bunalmıs askerde rdm ye gıdıyomu her gunnasi yani umutkayserili senin ikinci hesabin degil mi 🤨📿
Helal enıste savun prensesiboz kuponu al prensesı yıne oynarsın dost mac kacmıyo prensesın saatı gecıyo hoca Allahu ekber dedımı prenseste ne dın ne ıman kalıyo dost
Öldür onu kemal abiHelal enıste savun prensesi
bu hayatta bı kadını sevdık enıste feda olsun sagdan soldan carptıklarımızHelal enıste savun prensesi
Yemez dost bekle bi 50-55dk atsın şu kazmalar 35i sonra bakarız onaboz kuponu al prensesı yıne oynarsın dost mac kacmıyo prensesın saatı gecıyo hoca Allahu ekber dedımı prenseste ne dın ne ıman kalıyo dost
Helal enıste bu yazıya bi 500 luk gider olusu 2 k cıkarızbu hayatta bı kadını sevdık enıste feda olsun sagdan soldan carptıklarımız