- 5,075
- 4,777
- 113
Bayramdan sonra serbest mi dost 🤣Bı gün daha sabret
Bayramdan sonra serbest mi dost 🤣Bı gün daha sabret
Ayipsin eniştem senin de engin bilgilerinle ileri horuslerinleSen güzel bir roll yaparsın dost benim sana guvenım sonsuz
ya bende cenabetken daha sanslı oluyorum oruc basladıgından berı kazanamıyoruz acaba o yuzden mı 🤣İsin garibi cenabetken kazandık sonra hamama gittik
Dm de kaçıncı sıradayız....100 msj varmiYeni başlıyoruz dost
Özel den yazıyorum hocam teşekkürler baslayalimSenden başlayalım dost bu arada mesajını okudum umarım faydamız dokunur sana payfix yaz
Talimati verdik dost fedo dostumuz kırmaz bizi yap bakalım güzel bi bayram rollü alalım parayıAyipsin eniştem senin de engin bilgilerinle ileri horuslerinle
Şeytanlar bağlı da o yüzden 😎😎ya bende cenabetken daha sanslı oluyorum oruc basladıgından berı kazanamıyoruz acaba o yuzden mı 🤣
Gençlere kötü örnek olma kardeşim...şimdi hacı sakire yuklenirlerya bende cenabetken daha sanslı oluyorum oruc basladıgından berı kazanamıyoruz acaba o yuzden mı 🤣
DdddŞeytanlar bağlı da o yüzden 😎😎
Iyi bari gec kalmamisiz 😀Yeni başlıyoruz dost
Hahahaha 50 kişi yazmıştır adama şimdi bizde yorumda bekleriz artıkDm de kaçıncı sıradayız....100 msj varmi
Hacı Şakir yakar dayı yakmayan alıcan dalinGençlere kötü örnek olma kardeşim...şimdi hacı sakire yuklenirler
Tazminat için haklı sebebin olması lazımmış kardo seni istemediğin bı işte calistirmalari veya görevin olmayan bı işe vermeleri gibi@Suskun1988 tazminat muhabbetini sordun mu reis benim dediğim gibiymiş demi, sabah yazmıştım diğer yerden
Olur reis, liste gibi birşeymi yapsak reis ortalık karışır tempo arttıkça 😂sıra konusu icin yaniArkadaşlar 10 kişi rol yapacağız biri biter diğeri başlar her rol iki adım 500 ile başlarız iki adım sonra başarılı olursak rol sahibi 500 alır kalanı bana atar uygunmudur
Nasıl dersArkadaşlar 10 kişi rol yapacağız biri biter diğeri başlar her rol iki adım 500 ile başlarız iki adım sonra başarılı olursak rol sahibi 500 alır kalanı bana atar uygunmudur
Bizim zamanda o vardı...şimdikiler daha kaliteli mi takılıyor dDHacı Şakir yakar dayı yakmayan alıcan dalin
Aynen işte öyle istifa olmuyor dediğim gibiTazminat için haklı sebebin olması lazımmış kardo seni istemediğin bı işte calistirmalari veya görevin olmayan bı işe vermeleri gibi