- 2,210
- 1,136
- 113
Hadi Mamaklı yapıştır yak buraları 😎
Sen bi liste yap benceBana fark etmez yeterki başarılı olun isterse 1.30 dan alın bana gelecek olandan çok rolculerin 500 u almasını isterim
Başarılar suskun...benim daha abdest duruyor..elleme seninde dursunCenabet de değiliz ama bakalım rast giderse ilk kişiyim 🤣
Sen bu parayla yaptığın çekime müteakiben 50k daha çekeceksin dost hissettimCenabet de değiliz ama bakalım rast giderse ilk kişiyim 🤣
Ben de talibim sıra gelirseSırayla
Suskun
Enişte
Asiruh
Penaltı
Sonrasına bakarız mahşerin dort atlısı
Mamak sana takin diye seviyon dimi Mamak i ddDHadi Mamaklı yapıştır yak buraları 😎
İnşallah eniştem. Buradan mi devam ediyoruz yoksa yeni konumu aciyoruzSen bu parayla yaptığın çekime müteakiben 50k daha çekeceksin dost hissettim
Sanada attım dost istersen sende baslayabilirsinSen bu parayla yaptığın çekime müteakiben 50k daha çekeceksin dost hissettim
Hakkat tek tek nezamana bitcek iki kişi başlasınAynı anda 2 kişi yapsın tek tek beklersek sabah olur hamama gittiysen uyku bastırır fedo aramayalım burda yine
Etimesgut verelimMamak sana takin diye seviyon dimi Mamak i ddD
Arada bir viyadük var 😂😂 ben hanımı da mamaktan aldım mecbur sevecezMamak sana takin diye seviyon dimi Mamak i ddD
Evet gelen paraya bakalım 10 kişiye veririz bir seylerReis rolcü 500 akcak kalanı sana atıcak ya, takip edenler icin de ekstra ödül olacak mı peki atıyorum 3 kişi 100 gibisinden
Burdan devam etİnşallah eniştem. Buradan mi devam ediyoruz yoksa yeni konumu aciyoruz
Haklısın enişteAynı anda 2 kişi yapsın tek tek beklersek sabah olur hamama gittiysen uyku bastırır fedo aramayalım burda yine
TamamdırBurdan devam et
Valla kaybederler de bende para yok çekim bekliyirumHakkat tek tek nezamana bitcek iki kişi başlasın
Bakalım sayende 10 kişiye de umut olacak mı kesene bereket şimdiden fedoEvet gelen paraya bakalım 10 kişiye veririz bir seyler