- 11,928
- 12,074
- 113
Guzel sevdim bunu 😀Arkadaşlar 10 kişi rol yapacağız biri biter diğeri başlar her rol iki adım 500 ile başlarız iki adım sonra başarılı olursak rol sahibi 500 alır kalanı bana atar uygunmudur
Guzel sevdim bunu 😀Arkadaşlar 10 kişi rol yapacağız biri biter diğeri başlar her rol iki adım 500 ile başlarız iki adım sonra başarılı olursak rol sahibi 500 alır kalanı bana atar uygunmudur
Hadi kim başlıyoArkadaşlar 10 kişi rol yapacağız biri biter diğeri başlar her rol iki adım 500 ile başlarız iki adım sonra başarılı olursak rol sahibi 500 alır kalanı bana atar uygunmudur
Talibim ilk rolüm olsunArkadaşlar 10 kişi rol yapacağız biri biter diğeri başlar her rol iki adım 500 ile başlarız iki adım sonra başarılı olursak rol sahibi 500 alır kalanı bana atar uygunmudur
@keskin4455 dayımda hacı Şakir kullanıyormuş demek ki Dayıcım yeni bilgiler geldi hakkında ne diyorsunBizim zamanda o vardı...şimdikiler daha kaliteli mi takılıyor dD
İlk kim cenabetse ))Hadi kim başlıyo
Bana uygundurArkadaşlar 10 kişi rol yapacağız biri biter diğeri başlar her rol iki adım 500 ile başlarız iki adım sonra başarılı olursak rol sahibi 500 alır kalanı bana atar uygunmudur
O kıl kullanıyordu ihtiyariz biz ddd@keskin4455 dayımda hacı Şakir kullanıyormuş demek ki Dayıcım yeni bilgiler geldi hakkında ne diyorsun
yer var mıdır?Bana fark etmez yeterki başarılı olun isterse 1.30 dan alın bana gelecek olandan çok rolculerin 500 u almasını isterim
Baslayalım dost sec biriniBana fark etmez yeterki başarılı olun isterse 1.30 dan alın bana gelecek olandan çok rolculerin 500 u almasını isterim
Aynı anda 2 kişi yapsın tek tek beklersek sabah olur hamama gittiysen uyku bastırır fedo aramayalım burda yineBana fark etmez yeterki başarılı olun isterse 1.30 dan alın bana gelecek olandan çok rolculerin 500 u almasını isterim
Ona kalırsan toplu gusül lazım kralİlk kim cenabetse ))
Bol şanslarSırayla
Suskun
Enişte
Asiruh
Penaltı
Sonrasına bakarız mahşerin dort atlısı
Eyvallah ferhatim...değerlendirin ins..yüreğine saglikSırayla
Suskun
Enişte
Asiruh
Penaltı
Bol şanslarSırayla
Suskun
Enişte
Asiruh
Penaltı
O da mantıklıAynı anda 2 kişi yapsın tek tek beklersek sabah olur hamama gittiysen uyku bastırır fedo aramayalım burda yine
Cenabet de değiliz ama bakalım rast giderse ilk kişiyim 🤣İlk kim cenabetse ))
bol şanslar beklemedeyizSırayla
Suskun
Enişte
Asiruh
Penaltı
Kapalı alan değilse gusül kabul olmaz dddDOna kalırsan toplu gusül lazım kral