- 11,928
- 12,074
- 113
2 kisimi basliyor simdi
Çekim bekliyirum bir siteden de ödemedi bir türlüSen bu parayla yaptığın çekime müteakiben 50k daha çekeceksin dost hissettim
Evet2 kisimi basliyor simdi
Benim bayram msjima bı bak..fırsat bulunca...sana şiir yazcam MK ddDEvet gelen paraya bakalım 10 kişiye veririz bir seyler
Daha fazlasını al inşallahÇekim bekliyirum bir siteden de ödemedi bir türlü
Fedo @ŞAH almanciyla seni ben anlamiyom zaten bir bakiyon sigara parası yok bir bakiyon kasa 200k ilginç bir kumar bassıniz awValla kaybederler de bende para yok çekim bekliyirum
Hadi gelsin maçlar enerjiyi oraya verelimBenim bayram msjima bı bak..fırsat bulunca...sana şiir yazcam MK ddD
Çekim dedikçe hamam aklıma geliyor ddDÇekim bekliyirum bir siteden de ödemedi bir türlü
Hakiki kumarbazlar 😂Fedo @ŞAH almanciyla seni ben anlamiyom zaten bir bakiyon sigara parası yok bir bakiyon kasa 200k ilginç bir kumar bassıniz aw
Üçüncü sıradayız...Hadi gelsin maçlar enerjiyi oraya verelim
Bilindik bi yer miÇekim bekliyirum bir siteden de ödemedi bir türlü
Yeni geldim,,,kazansak gideriz tkr@asiruh06 sıranı iyi değerlendir daha ormana gidecez 🤣
Valla kumarbazlarin hepsi öyle değil mi hayat bir kumar dost parayı sevmeyiz biz oldumu dağıtıp bitiriyoruz sonra sigara parası dileniyoryzFedo @ŞAH almanciyla seni ben anlamiyom zaten bir bakiyon sigara parası yok bir bakiyon kasa 200k ilginç bir kumar bassıniz aw
Evet betcioBilindik bi yer mi
Kopya verir...ne çok eskiler var bu forumda ddD@asiruh06 sıranı iyi değerlendir daha ormana gidecez 🤣
DddDdDD inşallah,,,,Yeni geldim,,,kazansak gideriz tkr
Öder sıkıntı yapma dostEvet betcio
Öder öderEvet betcio
Bu benim federal oldugumu bilmiyor sanırım yoksa dolandırıcı federal diye epey gezdi buralardaYeni geldim,,,kazansak gideriz tkr