- 25,671
- 23,774
- 113
123 bin.kaybettim raki iciorumDayi ne yapiyon dayiii
123 bin.kaybettim raki iciorumDayi ne yapiyon dayiii
Takiliyom la...o tekel bayisine kosmustur..kapanmadan yetiseyim diye ))dDİsten cikicam gelicem dedi ya dost
Bunun şakasi bile kotu ciddiysen123 bin.kaybettim raki iciorum
Ne oynadin dayi sen akilli oynarsin normalde kârdan gitmistir umarim123 bin.kaybettim raki iciorum
Alkol haram dayi123 bin.kaybettim raki iciorum
Gitti biraz 1 sayi son saniye sacmsliklari bilirsin iste toparlariz yine iki baskete bakar kafami toplmm lazimNe oynadin dayi sen akilli oynarsin normalde kârdan gitmistir umarim
Aynen o hirsla oynama az ara ver bencede dayi bol sansGitti biraz 1 sayi son saniye sacmsliklari bilirsin iste toparlariz yine iki baskete bakar kafami toplmm lazim
Senin şu fotondaki kız ile ölmeden bı çay icebilseydim,oofff bee .ateş ediyor mkAlkol haram dayi
Ben her kayıptan sonra tövbe edip zemzem suyu içiyorumAlkol haram dayi
Kayısı suyunun hoşafimi ciktida,,illa çarptiracak kendini..tövbe tövbe yaBen her kayıptan sonra tövbe edip zemzem suyu içiyorum
Rolcunu secememissin demekkiTemizinden tek tek eve gelene kadar yapardım ben onu son dk açılmasalardı iyiydi
veya totemciyiRolcunu secememissin demekki
Bol şanslar ☺⭐Basarirli olursak 2 kişiye dm den ulasiriz
Dost sende fix at bize bir rol yap sana zahmet olur mu ?Aynen o hirsla oynama az ara ver bencede dayi bol sans
Emeklerine sağlık..bı çayi hak ettin..@Enişte @efkalade1 @yasyn55 payfix lütfen
Sponsor @melo0607 teşekkürler emeği geçen herkese teşekkürler birazdan yine başlarız veremediklerim.kusura bakmasın para benim değil biliyorsunuz
Olur dost yaparizDost sende fix at bize bir rol yap sana zahmet olur mu ?
En sevdiğim sahne her gördüğümde acıkırım birde şu sahne efsane ; 😅😅
Sende niye renkli çıktı..dDEn sevdiğim sahne her gördüğümde acıkırım birde şu sahne efsane ; 😅😅