- 14,226
- 10,105
- 113
2018 den beri üyeyim... 😎 Ben farklıyım dostSende niye renkli çıktı..dD
Banada suguk su )
2018 den beri üyeyim... 😎 Ben farklıyım dostSende niye renkli çıktı..dD
Banada suguk su )
7 ay oncesinde bir msj bile yoktu benim..7 ayda 7k msj yazmışım MK...gene renkli çıkmadı ddD2018 den beri üyeyim... 😎 Ben farklıyım dost
Video o la ondan renkli çayi az iç az7 ay oncesinde bir msj bile yoktu benim..7 ayda 7k msj yazmışım MK...gene renkli çıkmadı ddD
😅👍Video o la ondan renkli çayi az iç az
.d7 ay oncesinde bir msj bile yoktu benim..7 ayda 7k msj yazmışım MK...gene renkli çıkmadı ddD
Aklım ferhatta kaldı...Video o la ondan renkli çayi az iç az
Sana da döneceğim dost fakat bu rol benim değildi ama seni ayrı tutuyorum emeğin inakr edilemez
sponsor BAYAN neredeSana da döneceğim dost fakat bu rol benim değildi ama seni ayrı tutuyorum emeğin inakr edilemez
Burdan devam edelim demi dostSana da döneceğim dost fakat bu rol benim değildi ama seni ayrı tutuyorum emeğin inakr edilemez
Sen kazan yeter,,ortak içeriz cigarayi )Sana da döneceğim dost fakat bu rol benim değildi ama seni ayrı tutuyorum emeğin inakr edilemez
@Enişte @efkalade1 @yasyn55 payfix lütfen
Sponsor @melo0607 teşekkürler emeği geçen herkese teşekkürler birazdan yine başlarız veremediklerim.kusura bakmasın para benim değil biliyorsunuz
Nasıl istersen bencede buradan dewam edelim ki emeği geçen arkadaslar faydalansinBurdan devam edelim demi dost
Bayan varmı sahidensponsor BAYAN nerede
Gönder gelsin sert cocukBurdan devam edelim demi dost
La dedinya @dLkyLmzZz attı bana diyeHelal etmiyeeem
Valla dost özellikle söyledi mutlaka efkaledeye para at dedisponsor BAYAN nerede
Ne demek varmı dost sponsorumuz bayan @melo0607 ya teşekkür etmedin mi senBayan varmı sahiden
Basliyoz 5 dkyaGönder gelsin sert cocuk
efkalede ben değilim benim paramı gönderinValla dost özellikle söyledi mutlaka efkaledeye para at dedi