- 1,095
- 327
- 83
Hadi bayrağı kaleye dik gelbenim bakiye 2000 oldu, kendini forumdaşları için feda edecek modern bir ulubatlı hasan ihtiyacı doğmuştur
Hadi bayrağı kaleye dik gelbenim bakiye 2000 oldu, kendini forumdaşları için feda edecek modern bir ulubatlı hasan ihtiyacı doğmuştur
Kardeşim bende çekim verdim parada yatırdım bekle yatırma benimki gelirse yatırınbenim bakiye 2000 oldu, kendini forumdaşları için feda edecek modern bir ulubatlı hasan ihtiyacı doğmuştur
tarih bu cesaret timsali hareketini pozitif anlamda kayda geçecektir. Davan davamızdır. Arkandayiz üstadımKardeşim bende çekim verdim parada yatırdım bekle yatırma benimki gelirse yatırın
Eyvallah kardeşimde işlem yapılmadı dahatarih bu cesaret timsali hareketini pozitif anlamda kayda geçecektir. Davan davamızdır. Arkandayiz üstadım
benim yüzümden 500 liradan da olacaksın hem kendime zararım hem insanlara la demek ki ulaşabilsem enternasyonal bir zarar da olabilirimEyvallah kardeşimde işlem yapılmadı daha
Çok umrumda değil kanka inan o kadar çok kaybettimki 500 lirayı bin lirayı gözüm görmüyor artıkbenim yüzümden 500 liradan da olacaksın hem kendime zararım hem insanlara la demek ki ulaşabilsem enternasyonal bir zarar da olabilirim
ki ayrı yazılır kralÇok umrumda değil kanka inan o kadar çok kaybettimki 500 lirayı bin lirayı gözüm görmüyor artık
Senin ben derdini kankaki ayrı yazılır kral
Helal olsun dayı oğliKasa 3761 tl oldu yatırım yapmadan 2000 tl çekim verildi yerse
Belki yerlerHelal olsun dayı oğli
İnşallah dostumBelki yerler
Gelir birazdan herkes fake attı.kontrol ediyodurlar.100 bulsam bende yatircam 400 varÇekim hâlâ gelmedi