Siteden atarmisin ödeme geçmişini
Hadi seval arkandayımBeyler bir kişiye ödedi diye hemen güvenmeyin bende yatırıyorum bakalım durum bi
Olum siz sıkıntılımısınz yatakta yatıyom sabah işe gitçem görünmüyo mobilde çekim geçmişi inanmıyosan yatırma aqSiteden atarmisin ödeme geçmişini
bu nasıl seval laGelirse ekime gelmezse s.kme
Yatırdına dair yok mu ?Yalan dolan inanmayın arkadaşlar. Son paramı attım bir umut saat kaçtan beri ödemediler. Ben yandım siz yanmayın.
Kardeşim seval çocuğun ismi bana uğur getiriyor her yerde o yüzden ordabu nasıl seval la
Var olmazmıYatırdına dair yok mu ?
yatırım yaptığın görseli atar mısın reisYalan dolan inanmayın arkadaşlar. Son paramı attım bir umut saat kaçtan beri ödemediler. Ben yandım siz yanmayın.
bence bu forumu takip eden bir betiniz çalışanı varadam param geldi dediğine pişman olucak sgk dökümünüde at reis
Ahakclsğxlsarkadaşlar herkes sakin olsun şu an bu forumu takip eden site çalışanları var ve bizim aramıza karışmış olabilirler. sizi tahrik ve tenkit edeceklerdir tahriklere kapılmayalım ben çözeceğim sükunetle
Okçular tepeleri terk etmesin öndeyiz kazanıyoruzarkadaşlar herkes sakin olsun şu an bu forumu takip eden site çalışanları var ve bizim aramıza karışmış olabilirler. sizi tahrik ve tenkit edeceklerdir tahriklere kapılmayalım ben çözeceğim sükunetle