- 330
- 192
- 43
kral sen bi dur ortam zaten gerginHangi oyunda geçerli
kral sen bi dur ortam zaten gerginHangi oyunda geçerli
adam 20 bin euro diyor bir site açmak lisanslı falan. eğer böyleyse bunun kazancı olur mu yani bilmiyorum kral aklım karıştı ben yine reise basıcamŞimdi ilk 500 yatirim yapan 25 kişiye ödeyip sonraki 500 yatiranlara cokuyorlarmis 😄
500 olmalı 2000 çekecez hadiadam 20 bin euro diyor bir site açmak lisanslı falan. eğer böyleyse bunun kazancı olur mu yani bilmiyorum kral aklım karıştı ben yine reise basıcam
kardeşim 22.54 den beri 390 lirayı iptal bile etmediler bunlar ödeme mödeme yapmaz500 olmalı 2000 çekecez hadi
Bunca yorum yapan varken seni ne dürttü de akşam akşam bana salça oluyorsun? Bi söyle hele senin derdin nedir koçumIkokul 2 terk benim yazilarimdaki harlerde karislik var okuyan herkez anlar ama sendeki anlaşılmayan hangi cinsiyete mensup sun me balo
kardeşim haber verde bakalımBen 500 yatırdım 2 bin çekim verdim uyucam sabah ödenir belki
cem uzan efekt açtı adam aq sahdhsahasd5 kişi 100 er tl atsın deneyelim ödücek mi ödemicek mi
Kanka aynı sitenin fake olanını da yapabilirsin fakat ödemeleri kendi cebinden yaparsın eğer ki gerçekten alt yapıya bağlı olursan sen aracı kurum olursun kazanan üyenin parasının %20 sini kendi cebinden ödersin üyenin kaybettiğinden %20 kar alırsınadam 20 bin euro diyor bir site açmak lisanslı falan. eğer böyleyse bunun kazancı olur mu yani bilmiyorum kral aklım karıştı ben yine reise basıcam
kral bu bilgilere nereden erişim sağlıyorsunuz bir ben mi safım anlamadım ki yaKanka aynı sitenin fake olanını da yapabilirsin fakat ödemeleri kendi cebinden yaparsın eğer ki gerçekten alt yapıya bağlı olursan sen aracı kurum olursun kazanan üyenin parasının %20 sini kendi cebinden ödersin üyenin kaybettiğinden %20 kar alırsın
işte cesaret işte feraset işte mertlik işte adam gibi adamlıkBeyler kulisten kumbara bonusundan 1100 kazandım 500 yatırıp kendimi riske atıcam gidersede gitsin çok umrumda değil zaten kumarda gene batacak o para
kral siteden çekim ssini de at daha inandırıcı olsun
Görünmüyo kankakral siteden çekim ssini de at daha inandırıcı olsun
Al ben dedim
hay kafama sıçayım ödemezler diye bakiyeyi rastgele bastım 0lansın diye ah beGörünmüyo kanka