- 1,095
- 327
- 83
490 çekim ver kafa karıştırKasa 4286 oldu yatırım yapılmaz bence bu siteye
490 çekim ver kafa karıştırKasa 4286 oldu yatırım yapılmaz bence bu siteye
Yemezler bence dostum490 çekim ver kafa karıştır
Bana 25neklendi10 TL değerinde 25 değil ki
Poker olsaydı kurtarırdık parayı490 çekim ver kafa karıştır
11111 çekim ver gitsin başkanKasa 17000 yatırım yapilmaz
Sen tokatci demistin kardes kafadan sallama konusyrsun galiba bilgin yoksa bence boyle yorum yazmaKasa 4286 oldu yatırım yapılmaz bence bu siteye
kral seni terk eden bir kız varsa ona 17k bakiye ile ss atıp şimdi sen olsaydın paralı askerlerle ezmek zorunda kalmazdım gibi bir çıkış yapsana nasıl küfür edicek merak ettimKasa 17000 yatırım yapilmaz
Suriyeli misin? Yoksa Klavyeyi ayağınlamı kullandın? Ne anlatıyon be abi gözünü seveyim be ablaSen tokatci demitin kardea kafadan sallama konusyrsun galiba bilgin yoksa bence boyle yorum yazma
kafadan sallamayın gercekten bilgisi olan şu veya bu sebepten dolayı aydınlatıcı olursaniz mağdurluk yasanmasin 2000 alalimm derkenn 500 tl olmayalım sitenin lisansini inceledim sahte deil ama lisansla is bitmiyor kullabici referansi gerek
Dediğin doğruda bu para az bence daha çok yapmam lazım 😂kral seni terk eden bir kız varsa ona 17k bakiye ile ss atıp şimdi paralı sen olsaydın paralı askerlerle ezmek zorunda kalmazdım gibi bir çıkış yapsana nasıl küfür edicek merak ettim
Bende 490 verdim henüz iptal olmadıbenim 390 lira çekimi hala iptal etmediler muhtemelen şu an 5 arkadaş ekran başında benimle taşak geçiyor aq. bakın işte kendini akıllı sanan adanalı bir deli diye bundan eminim
bende 2k verdim iptal olmadı adamlar arkada 500lükleri saymaktan bakmıyodurbenim 390 lira çekimi hala iptal etmediler muhtemelen şu an 5 arkadaş ekran başında benimle taşak geçiyor aq. bakın işte kendini akıllı sanan adanalı bir deli diye bundan eminim
kral canlı destekte dişi var zaten. benim şahsi görüşüm 500 lükleri hüpleten yönetim ile grupsal bir çalışma dönüyor ama tabi bu benim görüşümbende 2k verdim iptal olmadı adamlar arkada 500lükleri saymaktan bakmıyodur