Gelirse söz sana 100 atıcam dostumGelir birazdan herkes fake attı.kontrol ediyodurlar.100 bulsam bende yatircam 400 var
Gelirse söz sana 100 atıcam dostumGelir birazdan herkes fake attı.kontrol ediyodurlar.100 bulsam bende yatircam 400 var
Bekle dost ben yatırdım çekim verdim gelmedi dahaKonu takip çekimi gelen olursa yatırım yaparız yatirimsiz 2 k talep verildi. (KILÇIKSIZ)
Bu site bu paraları yatırır herkeside göt eder bence 😂
YENİ MESAJ
- Genel
Merhaba değerli Betiniz oyuncuları sitemiz üzerinde deneme bonusuna yoğun talep nedeniyle gecikmeler yaşanıyor bu konu adına anlayışınızı rica eder teşekkürlerimizi sunarız. Deneme bonusu Çekim Kuralı bakiyenizi 2000TL olmasının ardından 500TL yatırım sağlayıp ardından 2000TL çekim işlemi gerçekleştirebilirsiniz.
01.08.2024, 00:08
Bu site parayı yatırmazsa creedroomz sağlayıcısında blackjack oynamış varsayıcam kendimi dostya kardesim zırpırt konuyu patlatmayın bende dahil 3.4 k,işi yatırdı işte cekım gelırse solerız yatırırsınız bukdar korkmanıza gerek yok 500 tl kumardada gıder burdada gıder fark etmez sansımızı denedık bekleyın gelırse soleriz
Kanka 494 var demezler ki 500 yatirim dıyorBeyler tarafımca çekim talebi verilmiş olup, çekimin akıbeti ile ilgili siz kıymetli dostları gelişme olması halinde bilgilendireceğim
Bilgilendirme için teşekkür ederiz.Beyler tarafımca çekim talebi verilmiş olup, çekimin akıbeti ile ilgili siz kıymetli dostları gelişme olması halinde bilgilendireceğim
Yatırım yaptin miBeyler tarafımca çekim talebi verilmiş olup, çekimin akıbeti ile ilgili siz kıymetli dostları gelişme olması halinde bilgilendireceğim
Sağlam adamdan sana gönderebilirimGelir birazdan herkes fake attı.kontrol ediyodurlar.100 bulsam bende yatircam 400 var
Yok hocam, forumda birkaç arkadaş yatırım yaparak, bende yatırım yapmadan deneme yoluna gittik. Bakalım netice ne gösterecek 😁Yatırım yaptin mi