Kanka Malatyalı yim ne edek 😂Sonuna koyduğun 44 seni riskli oyuncu yapıyor jsjdjd
Kanka Malatyalı yim ne edek 😂Sonuna koyduğun 44 seni riskli oyuncu yapıyor jsjdjd
Yalan soylicek halim yok inanan inanır az sabırlı olursanız gelirnereden bileceğiz bu siteden çektiğini? seval adlı arkadaşımız 2 saat önce yatırdı hala ödemesi gelmedi
Benimde çekime yardımcı ol 😆Site ödeme yapıyor 10 bet yerine 25 bet yanlışlığı olunca herkes 2 bin rahat olduğu için sorun olmuş buyrun buda kanıt
Musti el at da cekek kanka😂Yalan soylicek halim yok inanan inanır az sabırlı olursanız gelir
Slotlar niye çalışmıyor onuda açıklasanYalan soylicek halim yok inanan inanır az sabırlı olursanız gelir
Kaç saatte geldi sanaYalan soylicek halim yok inanan inanır az sabırlı olursanız gelir
Nasıl yardımcı oluyorlarBetmarketbet telegrama gelin yardımcı oluyorlar
EyvallahIşimi hızlandırdı
Bekle knk gelirmusti katılım isteği gönder dedi , gönderdim tık yok ağa , kullanıcı adımı vereyimde ilet lütfen.
aynen adam doğru söylüyorAt yalanı.. Madem ödeme yapıyor 21:15 den beri neden benim çekimini yollamadı? Üstelik canlı destekten de banladılar.
Benim adımı aldılar listeye olursa söylerim sanaşu dediğin telegrama bakıyom şimdi oraya yazan varsa burdan dönsün de ödüyosa bende ateşleyim 500
100 ne 500 yatırım istiyorBu site öder 100 bulamadik
Benimde yüzüme kapadıAt yalanı.. Madem ödeme yapıyor 21:15 den beri neden benim çekimini yollamadı? Üstelik canlı destekten de banladılar.
400 var bende100 ne 500 yatırım istiyor
OLM 400 VARSA ÖZELE GEL MAÇ VEREYİM GEZME BURALARDA AQ400 var bende