- 4,649
- 1,739
- 113
Paran degerliyse yatırma reis ne söylendin anasınıibretlik analiz
Paran degerliyse yatırma reis ne söylendin anasınıibretlik analiz
Sen bu paran değerliyse diye başlayarak kurduğun cümleyi son kurabileceğin adamım ben bu forumda, bu sikko siteye de üye değilim. Bu sana harcadığım son mesaiydi. Kolay gelsin.Paran degerliyse yatırma reis ne söylendin anasını
Hayallerle Yaşayani Gerçekler S**er dostum Ama inşallah öderBu site bi büyüklük yapıp ödeyecek bence. Izleyin
Senin çapın paran kadar aslan parçası bana kupona bastığın para üstünden erkeklik yapacak kadar ucuz adamsın vesselam ya sabır ya işine bak biraderSen bu paran değerliyse diye başlayarak kurduğun cümleyi son kurabileceğin adamım ben bu forumda, bu sikko siteye de üye değilim. Bu sana harcadığım son mesaiydi. Kolay gelsin.
Ödeyecekler zatenBu site bi büyüklük yapıp ödeyecek bence. Izleyin
Senin en basindaki yorumlarinda.baktimda anladim yavsak oldugunu düşünüyorum eger yanlus düşünüyorsam bunun cevabını gelen cekimler gosterecekSite ödeme yapıyor 10 bet yerine 25 bet yanlışlığı olunca herkes 2 bin rahat olduğu için sorun olmuş buyrun buda kanıt
Knk bende 2000 yaptım ama yatırım yapmam uzak durun derim 100 fs 25 ten zaten 2100 verdi bulaşma hicya hiç çekim yapan olmadımı bizede foto atsın bizde rahat rahat yatırımımızı yapalım
Yok uyumuyom odemedilerBenim çekimi red etmişler çekimi ödenen vardır kesin uyuyorlardır
İlk verenlerin ödenmiş olabilir bu site öder bence yamuk yapmazYok uyumuyom odemediler
Benimkini red vermiş nedenini yazmıyorİlk verenlerin ödenmiş olabilir bu site öder bence yamuk yapmaz
Bana mesaj atmış yatırım yapman gerekli diyrBenimkini red vermiş nedenini yazmıyor