- 296
- 23
- 18
Youwin girebilen var mı
Youwinle bu konu ne alaka?Youwin girebilen var mı
Pardon şaban ağamYouwinle bu konu ne alaka?
Bende çekim verdim kardeş kimlik onayı isteniyor senden istendimiKardeşim Allah razı olsun olsun beş kuruş param yoktu 100 TL çekim çok teşekkür eve alış veriş yapacağım bu iyiliğini hiç unutmam sana öyle bir güzellik yapacağım...
Kardes bende verdım cekım reddedılıyor kimlik görüntüsü istendi gonderdım bakalım100 tl çekim verdim bakalım freespinler den kazandım saat 11 de dağıtıma başlanacak dendi
Papara oluyormu ?Kardes bende verdım cekım reddedılıyor kimlik görüntüsü istendi gonderdım bakalım
dostum canlıya girip bildirmemize gerek var mı ? bende verdim şimdi çekim işleme alınmadı henüz ama ! hot safari freespinden maşallah efsane kazanç verdi
Bi temsilci havale dedi digeri Maksi papara cekım talebi verin dediPapara oluyormu ?
papara ve havale ikiside oluyor ben sordum bonusu alırken de ! ödeme yapılıyo mu sorun orda bende verdim talep bekliyorumBi temsilci havale dedi digeri Maksi papara cekım talebi verin dedi
bro ben papara kullanmıyorum havale ile verdim ama papara da çekiliyor dedi canlı yardımArkadaslar cekimi.papara ilemi veriyorsunuz biriniz cevaplasa hani????
beklemede yazıyorsa işlemde demektir hacıdostlar bendende kimlik istediler yolladım dün akşam dün 5 kere reddettiler çekimi şuan beklemede diyor izin verildi gibi bi şey mi yani