- 4,049
- 2,816
- 113
Site yüzlükleri toplayıp tüyecek gibi bi his var içimde 😂
3 hafta bekledim la birde ben 3 hafta dolandırmak için beklemişim dkxoeokxkfSite yüzlükleri toplayıp tüyecek gibi bi his var içimde 😂
Sinirlerim bozuldu aga3 hafta bekledim la birde ben 3 hafta dolandırmak için beklemişim dkxoeokxkf
Birde sitede çok hatalar ve açıklar var slotlar ayarlı gibi swet de 100x ler havada uçuyor ordan dikkat etmem lazımdi da ne bilim beSinirlerim bozuldu aga
Kendi kendine dert yanmandan belli reis ama dolandırıcı bir siteye benzemiyorSinirlerim bozuldu aga
Kardeşim bana vermedi kanıtları attım sana verir onu ben bilmem ama olanı söyledim sadeceKendi kendine dert yanmandan belli reis ama dolandırıcı bir siteye benzemiyor
Kanka 1kisiye ödemiştir belki site benim paramla 😂 kullanıcı toplamak için ama bence git 100 liraya bir kupon yap daha iyi derimBaska çekim alan varmi yatırım yapcam
Ben kavga ettim en son sövdü attı beni slsowlkxCanlı destek bana diyor ki mitçi misin sen 😂😂
Sana niye öyle dedi broCanlı destek bana diyor ki mitçi misin sen 😂😂
Bütün temsilciler farkli konuşuyorlar Allah'tan tahmin ettiğim için SS aldım her konuşmada adam kendi yazdığını inkar ediyor ben daha bişey demiyorum isteyen oynasin ben tövbe
Benim bakiyemi sıfırladılar komple broHavale yöntemini denedinmi usta
Hesaba giriş yapamıyorum kullanıcı adı şifre yanlış diyor engellendimBenim bakiyemi sıfırladılar komple bro
Yaptın mı yatırım?Baska çekim alan varmi yatırım yapcam
Ödenirse foto atar mısın reis bizde ona göre bakalım işimizeVallahi ben de çevrimi tamamlamıştım 100 TL yatırdım havale ile çekim talebi verdim yeni bekliyorum belki yatırırlar 😅