Hilbet verdi broben hilbetinde anasını sikem bu siteninde amına koyam 2 gündür üye oluyoruz bonus monus yok ammını siktiklerim alsınlar tc mi götlerine soksunalr salaklar
Hilbet verdi broben hilbetinde anasını sikem bu siteninde amına koyam 2 gündür üye oluyoruz bonus monus yok ammını siktiklerim alsınlar tc mi götlerine soksunalr salaklar
Nasıl aldin?Aldik beyler bekleyin yüklenir amk
Bu ne demek oluyorArkadaşlar para çekimi yapılamıyormuş.. Bir çok arkadaş çekim vermiş ama olmamış hep reddilmiş.. Çünkü minimum çekim 250tl haberiniz olsun
Nee?Arkadaşlar para çekimi yapılamıyormuş.. Bir çok arkadaş çekim vermiş ama olmamış hep reddilmiş.. Çünkü minimum çekim 250tl haberiniz olsun
Arkadasım ben site yetkilisi olsam senin hesabı kapatırım bonus filan vermem ayıp yaptıgın biraz onların yerine koy kendini hediye veriyorlar ne yatırım ne cevrim istiyorlar insaf biraz yaKüfür ettim gene cevap yok
tamam küfür olmazda habire suratımıza kapatıyorlar sohbeti bu küfür sayılmıyormu?Arkadasım ben site yetkilisi olsam senin hesabı kapatırım bonus filan vermem ayıp yaptıgın biraz onların yerine koy kendini hediye veriyorlar ne yatırım ne cevrim istiyorlar insaf biraz ya
Yogun demekli adamlar alep edene ekliyeceklermistamam küfür olmazda habire suratımıza kapatıyorlar sohbeti bu küfür sayılmıyormu?
Kardes bu bbonus 3 ayrı sitede yayınlanmış üye olanları geç olmayanlar bile sırada en az 500 kişi diyorum sana. 500 kişiye 20 TL verecekler he? Sakın oltamam küfür olmazda habire suratımıza kapatıyorlar sohbeti bu küfür sayılmıyormu?