- 3,502
- 1,252
- 113
tebrikler7 oran 15 dk'da geldi kendi paramızla oynasak gelmez Konuyu açan arkadaşa teşekkürler havadan 100 TL'miz oldu.
Ekli dosyayı görüntüle 189176
tebrikler7 oran 15 dk'da geldi kendi paramızla oynasak gelmez Konuyu açan arkadaşa teşekkürler havadan 100 TL'miz oldu.
Ekli dosyayı görüntüle 189176
saglık olsunMisirin üstünden gitti beles 100 😀
saat 18:00 a kadardı promosyon canlı destek öyle yazmıştı dostumÜye oluyorsun bilerek Bonus bitti deniliyor
betpuan169.comsiteye giriş yok var mı güncel link arkadaşlar?
sağolsun dostumbetpuan169.com
Bende cekim verdim ne zaman sonuclanirçekim verdim .gelince ekran fotosu atarım .paylaşımı yapan arkadaşa çok teşekkürler
ne zaman çekim verdin ve hangi yöntem ile dostBende cekim verdim ne zaman sonuclanir
Banka transferine zaman çekim verdin ve hangi yöntem ile dost
vallahi ben canlı desteğe sordum bana papara yada payfıx desi öderler se paylaşırım burdan sende ödeme yöntemini defistirirsinBanka transferi
sevindim adına benim ödeme halen görülmedi ama artık inancım var odeyeceklerinedostlar canlı desteğe sordum öyle talep verdim. payfix ile 20:53te çekim talebi verdim. 20:58 de ödeme gerçekleşti. bilginize.
Ekli dosyayı görüntüle 189223
Canlıya bağlandım bro biraz gazladım aciliyet geçtim dedi Badecim hemen geldi vallasevindim adına benim ödeme halen görülmedi ama artık inancım var odeyeceklerine
badeyle aran iyiyse benide söyleseydin keşkeCanlıya bağlandım bro biraz gazladım aciliyet geçtim dedi Badecim hemen geldi valla
şimdi tanıştık belki daha sonra ilerler samimiyetimiz ama senin işini görmez o dabadeyle aran iyiyse benide söyleseydin keşke