- 1,908
- 951
- 113
En temizi dostum ne işimiz var kazanmak falansıfırladım kasayı kafam rahat
En temizi dostum ne işimiz var kazanmak falansıfırladım kasayı kafam rahat
normalde dün ve bugündü. ama dün bi arkadaş site erken bitirme kararı almış yok bonus diyor dedi istersen bi canlıya bağlan sor dostum.bonus bugün de devam ediyormu
çevrimi çok basitti o yüzden çok ödeme alan oldu sanırım o yüzden etmiş olabilirlernormalde dün ve bugündü. ama dün bi arkadaş site erken bitirme kararı almış yok bonus diyor dedi istersen bi canlıya bağlan sor dostum.
bana da öyle geldi broçevrimi çok basitti o yüzden çok ödeme alan oldu sanırım o yüzden etmiş olabilirler
normalde 300 lirayı bin lira yapamam ama burda ne kadar saçma oynarsan oyna geliyorbana da öyle geldi bro
nasıl olsa benim param değil diye rahat oynamaktan mı acabanormalde 300 lirayı bin lira yapamam ama burda ne kadar saçma oynarsan oyna geliyor
o güzelmiş dostum. site ödeme yapıyor dikkatli maç seç. 2 tane futbol seçiceksin. bakiyeyi 100 yaptınmı işlem tamam.devam ediyor dedi canlı formu doldurdum bekliyorum eklenmesini
biri geldi birini bekliyorum gelirse çekim yaparım güzel oluro güzelmiş dostum. site ödeme yapıyor dikkatli maç seç. 2 tane futbol seçiceksin. bakiyeyi 100 yaptınmı işlem tamam.
dünden beri site çok para ödedi ondan yan çiziyorlar sanırım artıkÇevrimi tamamladım fakat ip adresimden başka üyelik var diye ödemediler.
Bende Tc numaram ile beni altyaınızdan araştırın şimdiye kadar 2 site harici yatırımım yok , fakat forum sitesinde ödemeler yapılıyor denince denemek istedim dedim.
Hatta bana ekran görüntülü belge sunun 10 katını size ödeyim dedim. cvp yok malesef.
Dikkat edin derim arkadaşlar . Site ödemiyor
Hayırlısı olsun fakat iftira atmaları kötü.Resmen lekeliyorlardünden beri site çok para ödedi ondan yan çiziyorlar sanırım artık
Hayır, ilk 2 maçlık çevrimden sonra oran serbest. Umarım öderlerBen iki maç yaptım 83 lira veriyor 100 yapmak için yine 2 maç 1.80 denir mi oynamam gerekiyor
Ödemiş milletten bana da öder herhaldeHayır, ilk 2 maçlık çevrimden sonra oran serbest. Umarım öderler
Bro adamların umrunda bile değiliz kiHayırlısı olsun fakat iftira atmaları kötü.Resmen lekeliyorlar
Çamur site bonusu çekinuğramayın
Kapatmazlar girme bi daha kapanmış olurOnuda çektirmediler çoklu üyelik diyerek.
Hesabın kapatılması için mail attım kapatsınlar yeter