- 2,561
- 3,495
- 113
geç olsun güç olmasinşimdi tanıştık belki daha sonra ilerler samimiyetimiz ama senin işini görmez o da
geç olsun güç olmasinşimdi tanıştık belki daha sonra ilerler samimiyetimiz ama senin işini görmez o da
canlıya bağlanıp sorsana. forumda arkadaşlar paylaştı falan de. ışık hızında göndermişsiniz gibi bi şeyler söyle. ilgili birine denk gelirse halleder bence.geç olsun güç olmasin
gerek yok ya yatırirlarsa yatırirlar .yatirmazlarsada sağlık olsun zaten benim param değildi der gecerimcanlıya bağlanıp sorsana. forumda arkadaşlar paylaştı falan de. ışık hızında göndermişsiniz gibi bi şeyler söyle. ilgili birine denk gelirse halleder bence.
sen bilin dostumgerek yok ya yatırirlarsa yatırirlar .yatirmazlarsada sağlık olsun zaten benim param değildi der gecerim
bol bol arttır broan itibari ile ödediler .Ekli dosyayı görüntüle 189226
La yeter artık bı miktir ol git yahttps://watchvideo.vip/94543020494565931/ 10 ABD Doları yeni gelen bonusu almak için kaydolun! Videoyu burada izleyerek 200'den fazla ABD Doları kazandım, böylece deneyebilirsiniz.
10 dolar bedava
SAKIN GÜVENMEYİN SAHTEKAR BİR SİTEDİR.
BETPUAN SİTESİ KAZANÇLARI ÖDEMEYİP HESAPLARI İP ÇAKIŞMASI BAHANESİYLE KAPATIYOR. SAKIN GÜVENMEYİN.
dost ödeme alan kaç kişi var .biride benim .BETPUAN SİTESİ KAZANÇLARI ÖDEMEYİP HESAPLARI İP ÇAKIŞMASI BAHANESİYLE KAPATIYOR. SAKIN GÜVENMEYİN.
aynen bende ödeme aldım. 3 mesajı var 3 de bu siteyi karalama. rakip firma adamı mıdır nedirdost ödeme alan kaç kişi var .biride benim .
parayı başka sitede ütüldük bileaynen bende ödeme aldım. 3 mesajı var 3 de bu siteyi karalama. rakip firma adamı mıdır nedir
ben can çekişiyorum ütülmemek içinparayı başka sitede ütüldük bile
Haha bilirim onu 30 el 100 bas 100 al çevrim olsa tamamlarsın Dben can çekişiyorum ütülmemek için
sıfırladım kasayı kafam rahatHaha bilirim onu 30 el 100 bas 100 al çevrim olsa tamamlarsın D