- 2,547
- 684
- 113
Direk ekledi 50 +5 frespin 14 lira verdiKral yazsna Ne Diyecekler Diye
Direk ekledi 50 +5 frespin 14 lira verdiKral yazsna Ne Diyecekler Diye
Yaziyor beyler kimlik dogrulamasina gerek yokPeki sende de proiflde Doğrulanmadı yazıyor mu kral?
şu şekil @kralsonxxPeki sende de proiflde Doğrulanmadı yazıyor mu kral?
Dogrulanmadi yazıyorPeki sende de proiflde Doğrulanmadı yazıyor mu kral?
tamamdır kral yanıt için sağolYaziyor beyler kimlik dogrulamasina gerek yok
Telefon olsa anlıcam bi nebze de pcde ne alaka bide masaüstündeo resmi gördükten sonra sürekli kayıp yaşama başladım 🥲😂 djndnd adam masa ustunde dalgasinin resmini saklamış
Beyler tekrara düşmek istemem telefon ve mail doğruladim canlıya sordum bana dedi ki mail hatalı sonra itiraz ettim bana dedi ki bekle halledeceğiz dedi bende tamam dedim kontrolü ise profil bonus bölümünden yaptım eklenmiş tc kimlik onayichesap onayı yapmanıza gerek yokşu şekil @kralsonxx
CansınBeyler tekrara düşmek istemem telefon ve mail doğruladim canlıya sordum bana dedi ki mail hatalı sonra itiraz ettim bana dedi ki bekle halledeceğiz dedi bende tamam dedim kontrolü ise profil bonus bölümünden yaptım eklenmiş tc kimlik onayichesap onayı yapmanıza gerek yok
işte düşün böyle adamlarla ayni otobüse binip aynı denize giriyoruz ve bunlar oy kullanıp kaderimizle oynuyor bu adam yuzunden belki kumara bile başlamış olabiliriz dolayli yoldan 😂😂Telefon olsa anlıcam bi nebze de pcde ne alaka bide masaüstünde
Ilkte bana da vermedi bekle verir bence50+5 veriyorUlan 5 spin bile eklenmedi namussuzlar
Geldi geri bildirimlere uyandı heraldeCanli destek mesai dışı kapalı denemeyin
Üye olunca hiçbir şey yapmadin sonra eklendi doğru mu?Ilkte bana da vermedi bekle verir bence50+5 veriyor
Profil bonus kısmına tıkla detaylara gir bakVerecekleri bonusunda