Hesap dogrulanmadi yaziyor ödeme geldi amabende gönderdim ne kadar sürede doğrulandı hesabın reis
Hesap dogrulanmadi yaziyor ödeme geldi amabende gönderdim ne kadar sürede doğrulandı hesabın reis
Boşa üye olmayın bonus bitmişBetrari giris için tıklayın.
Betrari100.com
Site yeni cekim 5dkda geldi. 55fs veriyor çevrim yok. Kural yok. 300.000 tl ye kadar cekebiliyormussunuz. Hesap doğrulaması yapmak zorunlu mail onayı ve sms. Ardından tanımlanıyor. 500 oldu cektim ben direk
Benim çekim iptal olduHesap dogrulanmadi yaziyor ödeme geldi ama
Benim ödedi senin çekim niye iptal canlıya sorBenim çekim iptal oldu
On ve arka demi selfie istiyormuKimlik attım ben
Ben 1 saat önce yazdım canlı desteğe eklendi yedim bileDün geceden beri eklenmedi oc çocuğu bunlar
Havale cektim ödedi ama öncesinde kimlik onayı yap profil dogrula yoksa odemen gecikebilirbeyler çekim hangi yöntem ile vermeliyiz bilgisi olan varmı ?
Beyler konu dışı ama altiliganyan.com 150 tl veriyor 150 tl ile tek kosu tek at oynayıp parayı cekebiliyorsunuz ben oynadım kazandım para çekimi 5 dk da onaylandı almayan varsa alsinHavale cektim ödedi ama öncesinde kimlik onayı yap profil dogrula yoksa odemen gecikebilir
payfix ile verdim kimlik doğrulamayı da az önce yükledim kabul edıldı hesap onaylı gozukuyor nekadar sürdü senin çekimin birde bekleyen para çekmelerde gozkmuyor işlemHavale cektim ödedi ama öncesinde kimlik onayı yap profil dogrula yoksa odemen gecikebilir
Ben parayi cektim bende de gözükmüyor çekim talebi çekim geldi yine de gözükmüyor eğer çekim verdiysen hesabı onayladiysan büyük ihtimalle para gelir ama geç gelebilir benim sabah 10 da gelmiş 5 saat sonrapayfix ile verdim kimlik doğrulamayı da az önce yükledim kabul edıldı hesap onaylı gozukuyor nekadar sürdü senin çekimin birde bekleyen para çekmelerde gozkmuyor işlem
eyvallah broBen parayi cektim bende de gözükmüyor çekim talebi çekim geldi yine de gözükmüyor eğer çekim verdiysen hesabı onayladiysan büyük ihtimalle para gelir ama geç gelebilir benim sabah 10 da gelmiş 5 saat sonra
Yollasan bile engelliyorlarÇekim alanlar kimlik fotoğrafı gönderdimi
1 saat sürede ödediler hiç ümidim yoktuBen parayi cektim bende de gözükmüyor çekim talebi çekim geldi yine de gözükmüyor eğer çekim verdiysen hesabı onayladiysan büyük ihtimalle para gelir ama geç gelebilir benim sabah 10 da gelmiş 5 saat sonra
Bendede ayni 6 saat boyunca hic bisey eklenmediEklenmedi kanka suan bonuslarda yatirim bonuslari gozukuyor sadece
eklenmediBeyler konu dışı ama altiliganyan.com 150 tl veriyor 150 tl ile tek kosu tek at oynayıp parayı cekebiliyorsunuz ben oynadım kazandım para çekimi 5 dk da onaylandı almayan varsa alsin