- 3,325
- 2,298
- 113
Canli destek 00.00 geçince paydos veriyor sanırsam 2 3 kişi bakıyor ağır yavaş gidiyor 99 sıra herhalde 2 saate anca geliyor
bende hiç yok. mesaj bırak çıkıyor sadeceCanli destek 00.00 geçince paydos veriyor sanırsam 2 3 kişi bakıyor ağır yavaş gidiyor 99 sıra herhalde 2 saate anca geliyor
Evet orayı atlamakta büyük sorunbende hiç yok. mesaj bırak çıkıyor sadece
Aga 2. Kez aldım eklenecek dedi daha eklenmedi ne zaman ekleniyor ortEvet orayı atlamakta büyük sorun
Aynen vallahakankalar başka isimlerde hesap olayını nasıl yapıyorsunuz valla durumlar bozuk yardımcı olursanız cok sevınırım bi bin lira çeksem bile yeter
Aga mesaj bırak de orda bir 2 dk bekle resim gelecek baglanCanlı destek e bağlanamıyoruz. Bağlanma kısmında yardımcı olana data konusunda yardımcı olabilirim
Sen hala alıyonmu bu bonusuEvet orayı atlamakta büyük sorun
Kanka sohber et de oraya epostanı yaz bekle 3 sanide bir ekran gelecek senden kullanıcı adını falan istecek hemen hızlıce a a a yaz hepsine 10 saniyen var asagıda bağlan yazıyor zaten ona tıkla sıray giriyorsunCanlı destek e bağlanamıyoruz. Bağlanma kısmında yardımcı olana data konusunda yardımcı olabilirim
Kral cekimlerin kac dk da geliyor ben de bildirim bekliyor yaziyor cevaplarsan sevinirim5 de cekildi 6 yida alak yeter yarin devam ederse bizde ederiz
Cekimdemi kankaMemet 38 bildirm bekliyor diyor ne demek
Aynen kanka 1000 cektim bildirim bekleniyor yaziyirCekimdemi kanka
Kanka bende 15 dk oldu ama hangisiyle verdigimi unuttumKanka ben cekim yaptım anında havale ile 20 dakika falan yolladılar yani hesabıma