- 3,098
- 2,199
- 113
Irzına geçtimSen hala alıyonmu bu bonusu
Irzına geçtimSen hala alıyonmu bu bonusu
Oderlermi ustune yatmasinlar belki bu formda en ihtiyaci olan benim kuranima sansima yatmasinlrKanka ben cekim yaptım anında havale ile 20 dakika falan yolladılar yani hesabıma
Öderler oğlum millet 50 hesaptan aldı paraOderlermi ustune yatmasinlar belki bu formda en ihtiyaci olan benim kuranima sansima yatmasinlr
Kanka vallaha beninde çok ihtiyacım vardı ödediler ben anında have ile cektim 20 dakika hesbaıma düştü yaniOderlermi ustune yatmasinlar belki bu formda en ihtiyaci olan benim kuranima sansima yatmasinlr
Allah razi olsun sizden mehmet ozellikle mayko 20 dk da odediler 1000 lira temiz para sayenizde son 1000 lira daha lazim gercekten aile ortami var burada ondanda kazanirsam rahat uyuyabilirim bir zaat once cok sikintidaydim yine az biraz sikinti kaldi hemen 1 hesap daha acim sagolun var olunAdamlar 50 k cekti data hesapdan mülti hesabdan falan kanka oderler yani
Valalaha bekliyoruz kanka yemek için 😅Yiyin tiksirana kadar yiyin 😂
Mobilden hala bağlananadım canlıya yardımcı olabilir misinCanlıya baglanamiyanlar bağlantı yapılır manyle
Manyle bağlantı ücretli 😆😆😆Mobilden hala bağlananadım canlıya yardımcı olabilir misin
Kral valla kuruş param yok ama data sağlarımManyle bağlantı ücretli 😆😆😆
La makara yapıyor be can sıkıntısıKral valla kuruş param yok ama data sağlarım
Şuan anlık eklemiyor dimi 30 dj ixinde eklencek diyirOğlum adamlar multiyi falan biliyor seslenmiyorlar sanırsam ellerinde belirledikleri dagitacaklari para var onları dağıtıyorlar tahminimce tutar bitince kapatırlar ben