Umay mi sadece yandık o karı beni tanıyorUmay tek çalışıyor heralde gece yazık karıya aq
benide tanıyor 8. multi hesabı açtım tekrar bağlancam şimdiUmay mi sadece yandık o karı beni tanıyor
Bağlan sabah 6 da ulaşırsın ben 1.3 da girdim daha 30 kişi var sıradabenide tanıyor 8. multi hesabı açtım tekrar bağlancam şimdi
az önce 1k çektim tekrar bağlancam 80 kişi varda umay patlatmaz inşallahBağlan sabah 6 da ulaşırsın ben 1.3 da girdim daha 30 kişi var sırada
emmi sıkıntı yok böyle bonus olsun 5 saat beklerımBağlan sabah 6 da ulaşırsın ben 1.3 da girdim daha 30 kişi var sırada
valla 1 2 saate zor alıyoruzDirek ekliyormu sizde
Harbimiemmi sıkıntı yok böyle bonus olsun 5 saat beklerım
kanka panel var kendi isim soyismini yazıyorsun bi ton kişi cıkıyor tcsiyle falan kayıt oluyorsun öyle iştebeyler delikanlı gibi birisi multi hesap nedir güzelce anlatabilir mi
Kaykay61 kullanıcı adım kanka 😂Bağlan sabah 6 da ulaşırsın ben 1.3 da girdim daha 30 kişi var sırada
3 günden beri 16 k falan aldım aq az paramıHarbimi
paketi bırakıp siteye yönelsen daha çok kazanırsınOğlum sabah 11 de ise basliyom yemeksepetinde akşam 9 a kadar 35 paket atiyom eve geliyom teli bir aliyom full bu sitede 3 gündür
dostum bi tane yardımcı olma şansın var nasil yapacağım panel olayınıkanka panel var kendi isim soyismini yazıyorsun bi ton kişi cıkıyor tcsiyle falan kayıt oluyorsun öyle işte