Sizin yüzünüzden lanEtcem görürsün lan sende ceza yiyecen havale ile biz daha kar etmedik
Sizin yüzünüzden lanEtcem görürsün lan sende ceza yiyecen havale ile biz daha kar etmedik
Haklısın dost yarın hepsine gostercemher deneme bonusunun bir kotası vardır örneğin 15k kişi gibi. O kota belki 10 güne dolacaktı bazı eşekler yüzünden erken doluyor yararlanmak isteyip siteyi yeni keşfeden yararlanamıyor bitti deniyor. Ben de panelden çok çekerdim bundan 1 sene kadar once 1 senedir kimsenin hakkına girmiyorum baskasının bilgileri zaten evm. dışında hiçbir yerde bu şekilde multi açılamaz bu altyapı sadece isim soyisime bakarak parayı yolluyor o yüzden açıyorlar yoksa bir şey bildiği yok kimsenin
HaklıEtcem görürsün lan sende ceza yiyecen havale ile biz daha kar etmedik
Geldi al bakalım yarın göreceksinizLan Bı sg gece gece almayam ayagımın altına
ağa her şeyin bir adabı vardır kumarda bile öyledir 50 oranlık kupon gelir o para 1 hafta bitmez multi ile istedigin kadar para yap yarın basarsın slota 10 dakikada gider yaramaz o cekilen 3 5 kurus kimseye salla o yuzden kendimde onceden yapardım yaramıyor o paraHaklısın dost yarın hepsine gostercem
HadiGeldi al bakalım yarın göreceksiniz
bittimi harbiUlan 3 saat bekledim kampanyamız 04.00 itibarı ile sonlanmıs dedi ya offf
Sen hastasın ben değil aç gözlü küfür etsinler hepsini yönetime şikayet ederim@mutluson kardeş sen hastamısın sana ne ya şimdi biri çıkacak ana avrat düz gidecek sana bunumu istiyorsun
Yok be bitse sıra su gibi eksilirbittimi harbi
Ben siksyet ettim ondanbittimi harbi
bitti mi bonusBen siksyet ettim ondan
Yok kanka la su konudan gitsin diye dıyombittimi harbi
Vay senın İban at 250 atam da susBen siksyet ettim ondan
Bitcek her yerden şikayet ediyorumbitti mi bonus
Bağlanırsan edersin 😂Bitcek her yerden şikayet ediyorum
üff karizmanın özevladıBitcek her yerden şikayet ediyorum