- 3,098
- 2,199
- 113
Böyle şeyler gecicidir dostum böyle şeylere bel bağlama asla gülümpaketi bırakıp siteye yönelsen daha çok kazanırsın
Böyle şeyler gecicidir dostum böyle şeylere bel bağlama asla gülümpaketi bırakıp siteye yönelsen daha çok kazanırsın
Benim adıma 2 tane çıkıyorkanka panel var kendi isim soyismini yazıyorsun bi ton kişi cıkıyor tcsiyle falan kayıt oluyorsun öyle işte
Kardeşim isim soy isim yaz TC farklı yaz sürekli kaybedince vs hesap aç diyorlardostum bi tane yardımcı olma şansın var nasil yapacağım panel olayını
doğrulama yapamazki öyleKardeşim isim soy isim yaz TC farklı yaz sürekli kaybedince vs hesap aç diyorlar
bunlara bel bağlamıyorum zaten yakalayınca geçirceksin babaBöyle şeyler gecicidir dostum böyle şeylere bel bağlama asla gülüm
kanka var mi bir yolu. acil ihtiyacım var.doğrulama yapamazki öyle
Bekle açılacak yer açıldığındaEkran böyle kaliyor Ekli dosyayı görüntüle 587003
Etmeyenin ❗❗❗Yeter artık biz alamiyoz bonusu hiç kar etmedik ac gözlülük yapıyorsunuz yarın şikayet etcem siteye sizi yetkili brime
Etcem görürsün lan sende ceza yiyecen havale ile biz daha kar etmedikEtmeyenin ❗❗❗
her deneme bonusunun bir kotası vardır örneğin 15k kişi gibi. O kota belki 10 güne dolacaktı bazı eşekler yüzünden erken doluyor yararlanmak isteyip siteyi yeni keşfeden yararlanamıyor bitti deniyor. Ben de panelden çok çekerdim bundan 1 sene kadar once 1 senedir kimsenin hakkına girmiyorum baskasının bilgileri zaten evm. dışında hiçbir yerde bu şekilde multi açılamaz bu altyapı sadece isim soyisime bakarak parayı yolluyor o yüzden açıyorlar yoksa bir şey bildiği yok kimseninYeter artık biz alamiyoz bonusu hiç kar etmedik ac gözlülük yapıyorsunuz yarın şikayet etcem siteye sizi yetkili brime