Allah sana akıl versinAllah akıl fikir versin sana
Allah sana akıl versinAllah akıl fikir versin sana
Böyle mesajlar önceden de geliyorduSN. DOSYANIZIN KARAR GUNUDUR BILGI ALMAK ICIN ARAYINIZ. 08504955271
B045 arkadaşlar bilgilerinizi alıp sizi dolandırmaya calisiyorlar inanmayın kaç gündür kaç dakika bekledim yalan sitenin profil kısmına bakın bulamazsınız sitede lisans yok bilgilerinizi almaya çalışıyorlar tezgaha düşmeyin
Bana gelmiyorduBöyle mesajlar önceden de geliyordu
İnanıp gitmen bile hata0541 li numaradan bayan aradı tebligat icra dedi hiç bir postane kendi cep telefonundan aramaz sanırım bunları birileri yönlendiriyor şebeke bunlar postaneye Ankara İstanbul hepsine sordum postaneye gittim ekranı gösterdi bayan buyrun dedi kargo mektup tebligat adınıza kayıtlı evrak bulunmamaktadır dedi.
Hızlı davran gerekirse soy ismininyazmadesteğe baglanmıyor açılan ekran 4 saniyede kayboluyo millet 10 hesapla nasıl almjıs
GecerliKnk aviator vb. Çevrim yapılıyormu
Bekle 4 saniye içinde ismini hemen yaz baglan yoksa baglanmiyorbeyler ben baglanamıyorum destege 2 gundur la mesaj bırakın diyo bekliyim gelirmi destek
Böyle adamları forumda tutmayın, bunlar yüzünden millet bonus alamiyorarkadaşlar başkasinin adina hesap acip baska banka heşabina cekebiluirmiyiz
Ne zamanBin lira cektim ben
Ortalama kaç dakikada ekleniyor kardeşim? Ben 5 dakka önce talepte bulundum.
Al burdan direk bonus talep et destek ekleniyor zaten buraya yonlendiriyor
Benim 20 dk geçti eklenmedi halaOrtalama kaç dakikada ekleniyor kardeşim? Ben 5 dakka önce talepte bulundum.
Benim yarım saat oldu beklemedeBenim 20 dk geçti eklenmedi hala
Canlıya bağlanıp ta sorulmaz çin iskencesiBenim yarım saat oldu beklemede