- 18,711
- 9,132
- 113
bütün türkiyeye deneme bonusu dagıttı adamlar kac gundur canlı destegın anası ağladı
Beyler nerden nasıl talep ediliyor bile ler alanlar yardımcı olabirmi rica etsek
Kardeşim bu sitede profil kısmı nerde bulamadım, biliyor musun
yok sanırımKardeşim bu sitede profil kısmı nerde bulamadım, biliyor musun
Bonus talepten mı yaptın deneme iategini1000 tl çekim verildi 2 dk sürmedi payco hesabıma gönderdiler
250 ₺ deneme bonusu promosyonumuz çin aşağıdaki linke tıklayarak talepte bulunabilirsiniz . Canlı Destek tarafından bu aşamada manuel bir müdahale bulunmamaktadır. Talep ilettikten sonra eklemeler arka planda işlem sırası ile bonus ekibi tarafından sağlanacaktır. 250 ₺ deneme bonusu için tıklayabilirsiniz ------> https://betsmovelakazan.comTalep alsalar ne olacak bilader bitti deyip duruyorlar bos konu
O kadar dallama denyo multi acip çekim yapip bir de marifet gibi paylasirsa olacagi bu yeni uyeler ilk seferinde bile alamaz . O multi acanlarin ben ta .... NET!Kimlik selfi falan istiyor alan arkadaşlar sizden istemedimi bu site
Bonusu nasi aldın. 1 saat önce talep verdim eklenmedi hala780 yaptım bakalım ödüyeceklermi
Dün gece verdim sabah geldiBonusu nasi aldın. 1 saat önce talep verdim eklenmedi hala
Bende dün gece verdim eklenmediDün gece verdim sabah geldi