- 454
- 190
- 43
Deneme bonusu talep formunu mu doldırmak gerekiyor canlı destek hattından mı ?
Benim 1 saat oldu yok hala canlıda bonus verende çok yavaşBenim yarım saat oldu beklemede
bitti daha dostum yemiyorlar artık hiç uğraşmaMulti hesap nasıl açılıyo beyler
Tc kimlik aynı olmuyor mu nasıl kabul ediyorlar
Bura için demiyorum başka yerlerde ola bilir deyin hele sizbitti daha dostum yemiyorlar artık hiç uğraşma
😁😁Bura için demiyorum başka yerlerde ola bilir deyin hele siz
multıyse ugrasma artık eklemıyorlarBonus talep ettik deneme bonusu butonundan. Kaç dakkaya yansır acaba ? Sohbette de siradayim da sıra çok ağır ilerliyor
Yok kral ben daha hiç almadım. Kendi hesabimmultıyse ugrasma artık eklemıyorlar
anladım dostum eklenır herhalde sıraya göreYok kral ben daha hiç almadım. Kendi hesabim
Çevrimi nasıldı bunun. Bir ton kişi 3 5 çekmiş. Parasıziz bizde 3 5 gişeler koparaydik burdan iyi olurduanladım dostum eklenır herhalde sıraya göre
250 tl eklenıyor max 1000 tl cekım dostum bol şansÇevrimi nasıldı bunun. Bir ton kişi 3 5 çekmiş. Parasıziz bizde 3 5 gişeler koparaydik burdan iyi olurdu
Sanki daha fazla ceken yok muydu. Çevrimi nasıl. 1 kat mi ?250 tl eklenıyor max 1000 tl cekım dostum bol şans
bıldıgım max 1000 tl dostSanki daha fazla ceken yok muydu. Çevrimi nasıl. 1 kat mi ?
Benim 4 saat oldu eklenmediBonus talep ettik deneme bonusu butonundan. Kaç dakkaya yansır acaba ? Sohbette de siradayim da sıra çok ağır ilerliyor
Evet Max 1000 TL imiş. Talep formunu gönderdik bakalım ne kadar süre içinde eklerler eklerler mi oda var. Çünkü benim elimi attığım yer kuruyorda. Min çekim ne kadar acaba. Çok iyi bir deneme bonusu. Bundan çekim yapamamakta ayrı bir cenabetlik gerektirirbıldıgım max 1000 tl dost
O ho. Desene işimiz var. Bu alanlar nasıl aldı. Onlardada mi bu kadar uzgn sürdü acabaBenim 4 saat oldu eklenmedi