- 1,315
- 824
- 113
İki kez payco verdim 3. Yu havale denedim bekliyomHavale ödüyor başka yöntem verdiysen
İki kez payco verdim 3. Yu havale denedim bekliyomHavale ödüyor başka yöntem verdiysen
EKLENDİĞİNİ NERDEN GÖRÜYORZİki kez payco verdim 3. Yu havale denedim bekliyom
Havale ile çekim diyoruz sizeÖdemedi iki kez iptal geri yatırdı yatirimli galiba
Orda yazıyo 250 tl diye pınar seni kandırmışEKLENDİĞİNİ NERDEN GÖRÜYORZ
Aba bakiyede gözüküyorEKLENDİĞİNİ NERDEN GÖRÜYORZ
nasıı yaniOrda yazıyo 250 tl diye pınar seni kandırmış
Bakiye yerinde 250 tl yazması lazım, Pınar seni flört ayağına kandırmış biz kadınlara bir günde küsmediknasıı yani
Bu bonusu ayrıyeten alabilirmuyuz pekiBu arada şunu bilin eskiden bu siteye üye olan varsa deneme bonusu vermezler diye girmemezlik yapmasin eski üyelere Gates of olmpusda geçerli 50 freespin veriyor bet degeri 5 tl
Yatırım istiyorlarmi dostBu arada şunu bilin eskiden bu siteye üye olan varsa deneme bonusu vermezler diye girmemezlik yapmasin eski üyelere Gates of olmpusda geçerli 50 freespin veriyor bet degeri 5 tl
Eski üyeliğin varsa ve yatırımın varsa deneme vermezler zaten kanka ama yatırım yok deneme aldiysan vermezlerBu bonusu ayrıyeten alabilirmuyuz peki
Reis Allah affetsin ben ikinci multiyi açtım ama ilkinden çekim veremedimmulti acildi yiyolarmi.multi deneyen varmı
Multi yiyor bonusu veriyorda çekimde ödeme veriyormu onu bilmiyom TC kontrolu yapıyordur illaki parayı yollarkenReis Allah affetsin ben ikinci multiyi açtım ama ilkinden çekim veremedim
yok knk bu altyapi gonderiyor direkMulti yiyor bonusu veriyorda çekimde ödeme veriyormu onu bilmiyom TC kontrolu yapıyordur illaki parayı yollarken
Ozmaan bende siradayim Multi farklı TC ile girdim nasip 😂😂yok knk bu altyapi gonderiyor direk