- 4,433
- 2,610
- 113
Kendi adına cekebilirsin aynı ad ve soyad olan birini bul datadanMultide başkasının adına açıp kendi banka hesabımıza çekemiyoruz dimi
Kendi adına cekebilirsin aynı ad ve soyad olan birini bul datadanMultide başkasının adına açıp kendi banka hesabımıza çekemiyoruz dimi
Benim ad soyadımdan tr de başka yok ben açamam mı pekiKendi adına cekebilirsin aynı ad ve soyad olan birini bul datadan
Bu data dediginiz nedir nereden buluyoz onuKendi adına cekebilirsin aynı ad ve soyad olan birini bul datadan
Olurmu lan öyle hiç tek kurnaz senmisin bu dünyada ben daha önce denedim bi kaç defa hesabı kapattılar. DMultide başkasının adına açıp kendi banka hesabımıza çekemiyoruz dimi
AcamazsinBenim ad soyadımdan tr de başka yok ben açamam mı peki
Affedersin RTEin bile tcsi çıktı bul internette her yerde varBu data dediginiz nedir nereden buluyoz onu
Arkadaşın falan varsa rica etBenim ad soyadımdan tr de başka yok ben açamam mı peki
Zaten bu sıra bekleyenin %70 i mltidirUlan millet multiye almaya başladı biz hala ana hesaba alamadık
Hiç sorma daha 77 kişi var sırada sıra ilerlemiyorUlan millet multiye almaya başladı biz hala ana hesaba alamadık
Kardeşim ben sana yardımcı olurumBenim ad soyadımdan tr de başka yok ben açamam mı peki
Yardımcı olurum snaMultide yardımcı olcak var mı nasıl yapıyoruz
Kaç defa çektin ?5 ve 6 ıncı alışım birazdan alıcam bonusu
Dm attimYardımcı olurum sna
2 hesaptan çektim diğerlerinde çekim yapamadım kaybettim etmeseydşm çekicektimKaç defa çektin ?
Reis şuan buraya yazıyım başkasıda görsünDm attim
ban yersın dost öyleReis şuan buraya yazıyım başkasıda görsün