Multi açmayı biliyosan ip reset falan hepsini biliyosan cekiminide yaparsın bonusunuda alırsın sıkıntı çıkmazOzmaan bende siradayim Multi farklı TC ile girdim nasip 😂😂
Mesaj bırak de merhaba yaz o ekranda isim soy isim girme gelcek hızlı gir aymadan isim gir soyisme gerek yok kulancii adı yaz hemen bağlan sırana gec
merhaba yazdım bekliyorum ismdiMesaj bırak de merhaba yaz o ekranda isim soy isim girme gelcek hızlı gir aymadan isim gir soyisme gerek yok kulancii adı yaz hemen bağlan sırana gec
Multiden kastin ne kanka kendi ismim soyismimle başka birinin TC açsam olmuyormuyok knk bu altyapi gonderiyor direk
O dediğim ekran gelmesse sayfayı yenile 5 dk da bir yinemerhaba yaz illa gelicek orda hızlı ol kapaniyo hemenmerhaba yazdım bekliyorum ismdi
Emel abla çok hızlı olman lazım, kullanıcı adı yerine random hızlı hızlı yazBen siraya giremiyorum ekrandan atiyor bilen var mi sebebini
Seni buralara düşüren hayat bize neler yapmaz be emel 😂Ben siraya giremiyorum ekrandan atiyor bilen var mi sebebini
Sadece havale çekim diyoruz duymuyosunuz iptal ediyorlar digerlerini haybeye bekliyosunuzPayfixle çektim reddedilmiş ne ile çektiniz arkadaşlar
Görmedik kardeşim soruyoruz işteSadece havale çekim diyoruz duymuyosunuz iptal ediyorlar digerlerini haybeye bekliyosunuz
Üzülme illa hızlı olursan yetisirsin , hayat cok kısa üzülmek içinBen siraya giremiyorum ekrandan atiyor bilen var mi sebebini
Başka bir kimlik başka bir yüz 😄😄Multi nasıl açıyoruz
Farklı nomu kullandınOzmaan bende siradayim Multi farklı TC ile girdim nasip 😂😂
Multide başkasının adına açıp kendi banka hesabımıza çekemiyoruz dimiMulti yiyor öder mi bilmem hitbet hesabı olmasın sonra