@osmanwashere bende açmaya başladım şuan sıradayım dostvalla daha çekerdimde bugun jojoda üc bes vurunca saldim gece bi açarım belki 5 hesap
@osmanwashere bende açmaya başladım şuan sıradayım dostvalla daha çekerdimde bugun jojoda üc bes vurunca saldim gece bi açarım belki 5 hesap
Multitepe yine alavere dalavere peşindesin 🤣@osmanwashere bende açmaya başladım şuan sıradayım dost
Aqqq desteği bizi sıraya sokmuyor beceremiyorum sıraya girmesini sürekli mesaj at diyeDestek çalışanları hızlandı heralde sıra hızlı gitmeye baslamis
@Malatyali44 matbet cekimi yine iptal ettilerMultitepe yine alavere dalavere peşindesin 🤣
Ben hep ölü insanin tc sini yazıyorum tc farkli isim soyisim farkli parazula çekiyorum@tango35 yapar kıyak sana kanka @mucahitbolat verir sana multi banada hepsini o verdi
Ben matbetin yerinde olsam senin gibi kullanıcıya müebbet verirdim. Az bile yapmışlar 🤣@Malatyali44 matbet cekimi yine iptal ettiler
@gecesiyah oluyormu oyleBen hep ölü insanin tc sini yazıyorum tc farkli isim soyisim farkli parazula çekiyorum
Kendi ismin ve soyismine göre tc bulup girmezsen ödeme alamazsınBen hep ölü insanin tc sini yazıyorum tc farkli isim soyisim farkli parazula çekiyorum
İbanda hep aynı ibana ödemez heralde farklı banka ibaninlazim dimiBen hep ölü insanin tc sini yazıyorum tc farkli isim soyisim farkli parazula çekiyorum
@Malatyali44 matbet sitesinin tekefon numarasi varmi dostBen matbetin yerinde olsam senin gibi kullanıcıya müebbet verirdim. Az bile yapmışlar 🤣
İsim TC farklı olunca kabul ediyormuBen hep ölü insanin tc sini yazıyorum tc farkli isim soyisim farkli parazula çekiyorum
Matbet jojo yapıyoruö sorun yokİsim TC farklı olunca kabul ediyormu
dost onun taktiği varda uğraşmaya değmez en az 50 çekim falan için yaniİbanda hep aynı ibana ödemez heralde farklı banka ibaninlazim dimi
Yok dost Matbet ile işim olmadı ki hiç@Malatyali44 matbet sitesinin tekefon numarasi varmi dost