- 4,777
- 1,750
- 113
Nasıl alamazsım ben matbet jojo payfix payco odemiypr ama parazulla oduüyor valla 50 den fazla çekmişliğim varKendi ismin ve soyismine göre tc bulup girmezsen ödeme alamazsın
Nasıl alamazsım ben matbet jojo payfix payco odemiypr ama parazulla oduüyor valla 50 den fazla çekmişliğim varKendi ismin ve soyismine göre tc bulup girmezsen ödeme alamazsın
Kanki isim senin TC başka mi öyle mi yapiyondost onun taktiği varda uğraşmaya değmez en az 50 çekim falan için yani
Kral daha bugun 7 hesap matbet çektim sorunda olmadı@gecesiyah oluyormu oyle
yazArkadaş su panel mıdır nedir bulduğunuz şu bilgileri alabilicegimiz yer yok mu ya
Panel paylaşmayın cezası var sorun olur isteyenler telgramda çokGelir inşallah 15 dakikayi geçti havale ile cekim verdim
Geldimi pekiGelir inşallah 15 dakikayi geçti havale ile cekim verdim
20dk sürüyor dostSizin multilerin çekimi kac dakikada geldi
hiç ip çakışması dedimi20dk sürüyor dost
yok dosthiç ip çakışması dedimi
3 saat oldu onu diyeli hala ortada bi cacık yok sarışın fotolu bi destekİlgilenecek birimlere aktarılmıştır dedi bakam ne zaman eklenir
Multi olduğunu anlamışlardır o zaman3 saat oldu onu diyeli hala ortada bi cacık yok sarışın fotolu bi destek
multi değil dost tek hesap benim multi açma şansım yok tek isim sahibiyim altan kasfkfksaMulti olduğunu anlamışlardır o zaman
Payfix ile çekim yapabiliyor muyuz bilginiz var mı?Multi olduğunu anlamışlardır o zaman
HayırPayfix ile çekim yapabiliyor muyuz bilginiz var mı?