- 15,919
- 3,812
- 113
Çok teşekkür ederimMesaj bıraktıktan sonra bekle canlı destek geliyor kullanıcı adı isim soyisim uğraşma a yaz ikisinede zaten 3/4 saniye vaktin oluyor canlı destek isim soyisim kullanıcı adi TC mail vs soruyor zaten
Çok teşekkür ederimMesaj bıraktıktan sonra bekle canlı destek geliyor kullanıcı adı isim soyisim uğraşma a yaz ikisinede zaten 3/4 saniye vaktin oluyor canlı destek isim soyisim kullanıcı adi TC mail vs soruyor zaten
Bonsularda gözüküyor eklenmis ama oyuna giriyorum spin yok.simdi gelde canlıya bağlan bekle 1 saat daha.o deilde baglanamiyomdaSiteye hiç yatırım yapmadım bı ramazan ayıydı bonus verip duruyordu o zaman üye olmusdum yinede eklediler Ekli dosyayı görüntüle 585669
Kanka 3 saniye bile değil a yazıyorum gidiyor hemenMesaj bıraktıktan sonra bekle canlı destek geliyor kullanıcı adı isim soyisim uğraşma a yaz ikisinede zaten 3/4 saniye vaktin oluyor canlı destek isim soyisim kullanıcı adi TC mail vs soruyor zaten
yemiyor kankaMultiyi ödüyor mu aynı ip mi diyor
Hadi ya boşa beklemeyelim o zamanyemiyor kanka
yiyor kankaHadi ya boşa beklemeyelim o zaman
Aynı telefon aynı internet farklı tc olur muyiyor kanka
aynı internet yapma ip resetle farklı tc olcak isim aynı olcak doğum tarihiyle TC uyuşması lazımAynı telefon aynı internet farklı tc olur mu
İp nasıl resetliyoruz kardeşimin adına alıcam ama aynı internet ve telefonlayım kdkfdlfkaynı internet yapma ip resetle farklı tc olcak isim aynı olcak doğum tarihiyle TC uyuşması lazım
Nasıl açtın hocam özelden bir yazsanaİlk Multi ödememi aldım 😄
Haydut doğum tariyle TC uyusmasi yetiyormu boşuna beklemelim 2 saataynı internet yapma ip resetle farklı tc olcak isim aynı olcak doğum tarihiyle TC uyuşması lazım