Bekliyorum teşekkürler iyilik yapin kar edelim biz alamiyoz bizde insanızTamam kanka 93 kısı senin ıcın gırdım aynı anda iki kullanıcı adı almıyor mk😂
Bekliyorum teşekkürler iyilik yapin kar edelim biz alamiyoz bizde insanızTamam kanka 93 kısı senin ıcın gırdım aynı anda iki kullanıcı adı almıyor mk😂
La aga mesaj bırak de sonra tekrar gir sohbete bekle orda ama hızlı olman lazım cıkacak sohbetGardaş yardım edin bağlanamadım la
Hay agzına saglık ben yiyemedim baskası da yemesin Ula demıyorkı siteye kalmasın yiyinKıskançlık ben de 2 hesap var kaybettim 50 hesap çekildi yok bilmem ne yapsın 100 hesap banena😆😆
canlıyamı bağlanamıyosun dostumBekliyorum teşekkürler iyilik yapin kar edelim biz alamiyoz bizde insanız
Bize azmı geçirdiler biz geçirince kötü oluyozHay agzına saglık ben yiyemedim baskası da yemesin Ula demıyorkı siteye kalmasın yiyin
Aynen oyleBize azmı geçirdiler biz geçirince kötü oluyoz
Yok hiç birsey olmuyor işte yaparmiyorum kıskanıyorum sizicanlıyamı bağlanamıyosun dostum
İşte tam o esnada geri kayboluyor anlam veremiyorumLa aga mesaj bırak de sonra tekrar gir sohbete bekle orda ama hızlı olman lazım cıkacak sohbet
1 kişi kaldı yine aynı temsilci inş patlamayızAynen oyle
Zoruma gidiyorYok hiç birsey olmuyor işte yaparmiyorum kıskanıyorum sizi
söyle kullanıcı adını söyliyim biZoruma gidiyor
E kanka hızlı olacan iste marifet orda yoksa @mutluson da baglanır mk 😂İşte tam o esnada geri kayboluyor anlam veremiyorum
kanka orda kullanıcı adını yazma direk bi tuşa bas hemen sıraya gir daha hızlıİşte tam o esnada geri kayboluyor anlam veremiyorum
Biri bana multi hesaplar atsınE kanka hızlı olacan iste marifet orda yoksa @mutluson da baglanır mk 😂
Biri bana multi hesaplar atsın
Üye olurumBiri bana multi hesaplar atsın
Amatörler kendi kullanıcı adını yazmayı beklesinler 😂kanka orda kullanıcı adını yazma direk bi tuşa bas hemen sıraya gir daha hızlı
Saatini 7 ye kur uyu anca gelir sıra 😂Valla başardım sonunda canınızı yerim
saat 12 den beri 2 kere bağlanabildim daha : DSaatini 7 ye kur uyu anca gelir sıra 😂