Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Üye Etkinliği Betticket Çekimim (hediyeli)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MAGI

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,685
2,162
113
Sekabete yatırımı olmayana yatırım ister eğer papara olarak gönderme durumu varsa daha rahat transfer olur.

yogunlug

Kefil
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,699
1,389
113
dinyeper hocam yatırımı çekimi olmayan arkadaşlar var sekabette eğer yapabilirsen paparadan gönderim güzel olur bence papara limitim yok dersen bende gönderim sağlarım karar senin dostum tekrardan kesene bereket

orhuneses

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,900
2,447
113
Benim de hiç yok sekadan yatırım veya çekim bakalım ne olacak.

dinyeper

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
928
721
93
sitenin çekim kuralını bilmiyordum arkadaşlar kusura bakmayın . Şimdi sekadan çekim yapanlar kullanıcı adı ve kullanıcı no yazsın ben canlıya tek tek sormaktan yoruldum.

nakre34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
799
133
43
sitenin çekim kuralını bilmiyordum arkadaşlar kusura bakmayın . Şimdi sekadan çekim yapanlar kullanıcı adı ve kullanıcı no yazsın ben canlıya tek tek sormaktan yoruldum.
Papara atsan olmuyormu hocam

MAGI

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,685
2,162
113
dinyeper hocam yatırımı çekimi olmayan arkadaşlar var sekabette eğer yapabilirsen paparadan gönderim güzel olur bence papara limitim yok dersen bende gönderim sağlarım karar senin dostum tekrardan kesene bereket
Zaten 4-5 kişi kaldı herhalde hocam sekabet biraz disiplinli bir büro olduğu için çekimlerde problem yaratabiliyor.

Yatırım ve çekimi 2-3 adet gibiyse yine yatırım isteyebilir.Benden 1.5 ay önce istediler. Daha önceden yatırımım olmasına rağmen.

Jeton ile paramı çekecektim işlem red oldu canlıya bağlandığım zaman tekrar yatırım istediler.Ancak öyle çekebildim.

sergen65

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
184
36
28
Sekabet kullanıcı no ve kullanıcı adı arkadaşlar tam bilgi yazan ilk 10 kişiye 20 tl transfer edicem çekimden sonra .

Betticket tan çekicem Sekabete yatırım yapıcam. O yüzden sekabet
SEKABET
PİN: 345583
Kullanıcı adı: sergen65
Papara no: 1646246356
SERGEN KILIÇ
Bol kazançlar dostum.

nakre34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
799
133
43
Sadece sekabet oluyor dıyorsan sende ugrasma bızde beklemeyelım bence

yogunlug

Kefil
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,699
1,389
113
dinyeper hocam benim hesabım vardı kapandı eski hesapta vardı çekimim bu hesapta yok bende listedeyim sende forumun eskilerindensin benim gibi 3 4 arkadaş daha var çekimi olmayan istersen paparadan gönderim durumu varsa iyi olur olmazsada canın sağolsun

orhuneses

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,900
2,447
113
4-5 kişi aynı durumdayız hocam. Paparadan yapabiliyorsan öyle yap. olmuyorsa da sağlık olsun diyelim.

dinyeper

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
928
721
93
dağıtacağım para sekabette arkadaşlar çekimi olan varsa yazsın yoksa k. bakmasınlar . çekimlerim devam ederse yarında yaparız başka yoldan gönderme şekliyle hayırlı geceler ben konuyu ara ara kontrol ederim. çekim yapan arkadaş yazmışsa ona gönderimini sağlarım

MAGI

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,685
2,162
113
Seka yatırım ister o zamanda yatırımlı freebet gibi olur papara gönderimi olursa işlemler hızlı bir şekilde hallolur yoksada kısmet yapacak birsey yok.

yogunlug

Kefil
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,699
1,389
113
dağıtacağım para sekabette arkadaşlar çekimi olan varsa yazsın yoksa k. bakmasınlar . çekimlerim devam ederse yarında yaparız başka yoldan gönderme şekliyle hayırlı geceler ben konuyu ara ara kontrol ederim. çekim yapan arkadaş yazmışsa ona gönderimini sağlarım
sekabetten çekim yapıp öyle göndersen dostum

MAGI

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,685
2,162
113
Kullanıcı: 58mcg58

PIN: 118912

Hocam ben çekimlerim ve yatırımım var daha geçen ay çektim benimkini gönderebilir misin teşekkürler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...