- 626
- 222
- 43
Bendede yok yatırım cekimAynı skıntı bende de var
Bendede yok yatırım cekimAynı skıntı bende de var
Aynen şu an meşgul herhalde yazar birazdanDinyeper forumu eskilerden kimseyi mağdur etmez beklemede kalalım
aynen öyle kefilim benim ismim senetKefilmisin
Papara atsan olmuyormu hocamsitenin çekim kuralını bilmiyordum arkadaşlar kusura bakmayın . Şimdi sekadan çekim yapanlar kullanıcı adı ve kullanıcı no yazsın ben canlıya tek tek sormaktan yoruldum.
Zaten 4-5 kişi kaldı herhalde hocam sekabet biraz disiplinli bir büro olduğu için çekimlerde problem yaratabiliyor.dinyeper hocam yatırımı çekimi olmayan arkadaşlar var sekabette eğer yapabilirsen paparadan gönderim güzel olur bence papara limitim yok dersen bende gönderim sağlarım karar senin dostum tekrardan kesene bereket
SEKABETSekabet kullanıcı no ve kullanıcı adı arkadaşlar tam bilgi yazan ilk 10 kişiye 20 tl transfer edicem çekimden sonra .
Betticket tan çekicem Sekabete yatırım yapıcam. O yüzden sekabet
dinyeper hocam benim hesabım vardı kapandı eski hesapta vardı çekimim bu hesapta yok bende listedeyim sende forumun eskilerindensin benim gibi 3 4 arkadaş daha var çekimi olmayan istersen paparadan gönderim durumu varsa iyi olur olmazsada canın sağolsunsitenin çekim kuralını bilmiyordum arkadaşlar kusura bakmayın . Şimdi sekadan çekim yapanlar kullanıcı adı ve kullanıcı no yazsın ben canlıya tek tek sormaktan yoruldum.
sekabetten çekim yapıp öyle göndersen dostumdağıtacağım para sekabette arkadaşlar çekimi olan varsa yazsın yoksa k. bakmasınlar . çekimlerim devam ederse yarında yaparız başka yoldan gönderme şekliyle hayırlı geceler ben konuyu ara ara kontrol ederim. çekim yapan arkadaş yazmışsa ona gönderimini sağlarım
Kullanıcı: 58mcg58dağıtacağım para sekabette arkadaşlar çekimi olan varsa yazsın yoksa k. bakmasınlar . çekimlerim devam ederse yarında yaparız başka yoldan gönderme şekliyle hayırlı geceler ben konuyu ara ara kontrol ederim. çekim yapan arkadaş yazmışsa ona gönderimini sağlarım