- 626
- 222
- 43
Limit dolduysa bana Papara olarak gönderebilirsin papara : 7916491742şimdide transferlimiti yazıyor
Okundu
Sedat 01:30
Gönderim sağlamak istediğiniz kişini bir adet başarılı çekiminin olması gerekmektedir
Limit dolduysa bana Papara olarak gönderebilirsin papara : 7916491742şimdide transferlimiti yazıyor
Okundu
Sedat 01:30
Gönderim sağlamak istediğiniz kişini bir adet başarılı çekiminin olması gerekmektedir
aynen bro yemin ediyorum param olsa 10 tl felan hic yok oyüzden ama beni hiç görmüyorUsta sanane adamdan sen isine baksana
okadar yalvarmama rağmenaynen bro yemin ediyorum param olsa 10 tl felan hic yok oyüzden ama beni hiç görmüyor
At papara 10 tl atayimokadar yalvarmama rağmen
Hocam sekadan çekim yapmadım ben mesela daha önce. Nolcak bizim durumlar.neyse şimdi arkadaşlar sırayla deniyorum sekada oynamamış olanlar kusura bakmasın . ben kendi paramı dağıtıyorum sırayla deniyorum gidenleri yazıyorum bu parayı bi şekilde ddağıtmış olacağım herkese bol şans
bro okadar yalvardim 11 siradaydim ama sen beni hic gormedin bi gun bendede olur insanlik hali okadar yalvardimneyse şimdi arkadaşlar sırayla deniyorum sekada oynamamış olanlar kusura bakmasın . ben kendi paramı dağıtıyorum sırayla deniyorum gidenleri yazıyorum bu parayı bi şekilde ddağıtmış olacağım herkese bol şans
harbimi broAt papara 10 tl atayim
Bizi kurtarmaya mi geldin adamsin insallah susarAt papara 10 tl atayim
At papara 10 tl atayim diyorum kardesim hala yalvarıyorum yazip durma bosverbro okadar yalvardim 11 siradaydim ama sen beni hic gormedin bi gun bendede olur insanlik hali okadar yalvardim
Böyle bir durum varsa paparadan yollayabilir misin. Sekayla çekim veya yatırımım yok çünkü.neyse şimdi arkadaşlar sırayla deniyorum sekada oynamamış olanlar kusura bakmasın . ben kendi paramı dağıtıyorum sırayla deniyorum gidenleri yazıyorum bu parayı bi şekilde ddağıtmış olacağım herkese bol şans
At papara 10 tl atayim diyorum kardesim hala yalvarıyorum yazip durma bosver[
saolasın bro eline koluna sağlık yok günde yüzümü güldürdün ama kazanc sağliyinca geri donucem geldi hemen saolAt papara 10 tl atayim diyorum kardesim hala yalvarıyorum yazip durma bosver
Helal aga adamin gonlunu yaptin yaptin dusunceli adammissinGonderdim kral
eline koluna sağlık kazancın daim olsun saolGonderdim kral
adam anliyor durumdanHelal aga adamin gonlunu yaptin yaptin dusunceli adammissin
Bende ayni durumda cok kaldim kardesim olmayinca cidden hic olmuyoradam anliyor durumdan