Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Üye Etkinliği Betticket Çekimim (hediyeli)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dinyeper

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
928
721
93
neyse şimdi arkadaşlar sırayla deniyorum sekada oynamamış olanlar kusura bakmasın . ben kendi paramı dağıtıyorum sırayla deniyorum gidenleri yazıyorum bu parayı bi şekilde ddağıtmış olacağım herkese bol şans

orhuneses

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,900
2,447
113
neyse şimdi arkadaşlar sırayla deniyorum sekada oynamamış olanlar kusura bakmasın . ben kendi paramı dağıtıyorum sırayla deniyorum gidenleri yazıyorum bu parayı bi şekilde ddağıtmış olacağım herkese bol şans
Hocam sekadan çekim yapmadım ben mesela daha önce. Nolcak bizim durumlar.

muho67

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
122
22
18
bro okadar yalvardim 11 siradaydim ama sen beni hic gormedin bi gun bendede olur insanlik hali okadar yalvardim

MAGI

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,685
2,162
113
Sekadan çekim yapmayanlara en az bir defada olsa yatırım isterler.

nakre34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
799
133
43
Bende hatirlamiyorum cektgimi ama tam bilmiyorum artik şansimiza

orhuneses

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,900
2,447
113
Böyle bir durum varsa paparadan yollayabilir misin. Sekayla çekim veya yatırımım yok çünkü.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...